מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה בפגאור08/07/2010
ניר שלום,
יצאתי ממוצצים מבולבלת לחלוטין - איזה עגלה מבין הפג הכי ממולצת לדרישות הבאות:
2 ידיות ולא אחת כמו בסקיייט
לא כבדה במיוחד
איכות הבד הגבוהה ביותר
אילו צבעים קיים?
איזה מומלץ הסוויטצ או הרגיל
אני צריכה לבוא עם מספר דגם כי קשה לי מאוד להחליט בחנות.
לא אכפת לי המחיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אור10/07/2010היי, מקווה שאוכל לעזור לך.
מתחקיר יסודי ביותר שערכתי לגבי הפגיות- בעיניי העגלה הכי טובה היא המודולר סוויצ'.- גם קלה, נוחה לקיפול, מרכב הטיולון והאמבטיה מתהפכים לשני הכיוונים ואיכות הבד מעולה וניתנת לניקוי.
הצבעים הם: כתום בשילוב עם חום, ירוק קיווי בשילוב עם ירוק כהה ואפור, כחול כהה, אפורה(2 גוונים).
מה שכן אני יודעת שקיים חוסר ברשתות של עגלה זו בצבעים מסוימים, ואם את לא בלחץ אני יודעת שאמורה להגיע סחורה באוגוסט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג
אור10/07/2010תודה על התשובה, החשש שלי זה שהסוויצ יותר כבדה
האם זה נכון?
אם אני לוקחת את הרגילה לא סוויץ - אז איזה מהם מודולר און טראק או P3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אור11/07/2010לדעתי הp3 . הבנתי מהתכתבויות באתר הזה עם חיליק שהבד של האון טרק פחות איכותי משמעותית. לגבי המשקל את יכולה לבדוק באתר של פופיק יש שם מפרט של כל העגלות של פג. שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים בפגים
יובל שיזף14/07/2010אני ינסה לעשות קצת סדר
ישנם שני משפחות של עגלות: פליקו טריפיקס ופליקו און טרק מבחינה מכנית הם זהים,ההבדלים בניהם הם:
טריפיקס- יש ריפוד מיקרו פייבר, איכותי יותר
טריפקס- באמבטיה יש קילה
טריפקס- כל האמבטיה מרופדת (כל החלק של הפלסטיק)
טריפקס- יש מבחר יותר גדול של צבעים
און טרק - כיסוי רגליים משותף לאמבטיה ולעגלה.
שני המשפחות מתחלקות לשני דגמים שונים: פליקוP3, פליקו סוויץ, היתרונות של כל דגם הם:
סוויץ - מרכב מתהפך לשני הכיוונים
סוויץ- רחבה יותר ב 3 ס"מ
סוויץ - שכיבה יותר טובה, כמה מעלות בודדות
פליקו P3 - יותר קלה 8.5 ק"ג לעומת 10.4 ק"ג
פליקו P3 - סגירה ביד אחת מנגנון ננעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)