בריטקס, פג או אינגלזינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בריטקס, פג או אינגלזינה
    kiki
    10/07/2010

היי!
    אני חורשת את האינטרנט ואת החנויות כ"כ הרבה זמן, שכבר כל העניין התחיל להמאס עלי...
    אני צריכה את עזרתכם:
    אני מחפשת עגלה נוחה, יפה, שימושית וכו', כמו כולם...
    אבל בנוסף חשוב לי שתתקפל בצורה קומפקטית יחסית (הרכב הוא פולו), שתהייה גבוהה ושמשענת הטיולון תוכל להשכב אחורה, כלומר שכשהתינוק ישן לא יהיה לו כיפוף במפרק האגן, כמו רוב העגלות החדשות...
    האם עניין השכיבה קריטי? אני כבר מתחילה להשבר בנושא הזה כי אני לא מוצאת עגלה שעומדת ברצונות שלי...
    איך הבריטקס בי-סמארט? לא יצא לי לראות אותה (איפה אפשר בב"ש?) האם גבוהה? נוחה להליכה? ומה עומד יותר בבקשות שלי? בריטקס, פג או אינגלזינה?

תודה לכל מי שיעשה לי קצת סדר בבלאגן!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריטקס, פג או אינגלזינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תבדקי את הבייבי גוגר מיני

אסף
    14/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנרת היי

אביבית מולכו
    15/07/2010

לא להתייאש! בסוף תמצאי את מה שיענה על הצרכים שלכם.
    תבדקי את המיני גוגר
    ותבדקי את ספיריט
    ואת העגלות של פג פרגו , יש בינהם מעולות שיתנו לך מענה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיני גוגר

מורן
    20/07/2010

היי,
    אפשר לקבל עוד פרטים לגבי המיני גוגר ?פעם ראשונה שאני שומעת עליה לבינתים ההתלבטות שלי הייתה בין אנגלזינה וסטוקי.אודה על עזרתך...
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי גוגר סיטי מיני

קובי רוזנברג
    21/07/2010

שלום מורן
    הסיטי מיני הינה עגלה שנמכרת עם אמבטיה קשיחה או ללא, הייחוד שלה הוא בקיפול והמשקל, היא נחשבת היום לאחת העגלות המשולבות הפרקטיות שיש בשוק.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שפג

m-ima
    19/07/2010

אני חושבת שהיא החברה הכי ותיקה פה בארץ. כל האנשים שאני מכירה שיש להם פג יגידו לך שהם מרוצים מהעגלה ומהשירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו