בקבוקי נוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בקבוקי נוק
    רננה
    24/07/2010

שבת שלום
    רציתי לשאול כמה שאלות
    מה מיוחד כל כך בבקבוקי נוק? והאם הם ללא ביספינול.
    אם אני רוכשת בקבוק של חברה מסויימת אני חייבת להשתמש במוצץ של אותה חברה?
    ולגבי משאבת הנקה האם אני אמורה לרכוש משאבת חלב בחבילת הלידה?
    והאם אתם מכירים משחת תפרחת של און בייבי?
    תודה מראש
    רננה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקבוקי נוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקבוקי נוק ועוד..

אביבית מולכו
    24/07/2010

רננה היי
    בקבוקי נוק - ראשית כל בקבוקי נוק מיוצרים ללא החומר ביספינול A. לבקבוק נוק פיטמה ייחודית, ראש הפיטמה קצר ומאפשר לתינוק אחיזה טובה בזמן היניקה והנקב אשר ממנו יוצא המזון נמצא בחלק העליון של הפיטמה ולא במרכזה מה שבעצם גורם לשני דברים לקרות בעת הארוחה: המזון לא נשפך לפיו של התינוק אלא מטפטף, ברגע שהתינוק טועם את המזון הוא מתחיל לבצע פעולת יניקה . המחשבה מאחורי זה הייתה למנוע בלבול פטמות לתינוקות יונקים.
    מוצצים - אין שום קשר בין הבקבוק לבין המוצץ. את יכולה לרכוש בקבוק של חברה אחת ומוצץ של חברה שניה, בכל מקרה לא את ולא אני נחליט מה נוח, טוב וקל לתינוק/תינוקות יכול מאוד להיות שמוצץ בעל פטמה מסוג אחד לא יתאים ואז נאלץ לנסות מוצץ עם פיטמה שונה.
    משאבת הנקה - כפי שאת וודאי יודעת עניין ההנקה הינו חשוב, עם זאת לא תמיד ההנקה עוברת בקלות, בגלל סיבות רבות מאוד. את משאבת ההנקה אני לא חושבת שיש צורך לרכוש לפני שתראי שאת אכן מסוגלת להניק ושהכל עובר בקלות, מצד שני אם את רוצה להיות בטוחה רכשי לעצמך משאבת הנקה עם זכות החזרה, במידה ותראי שאת זקוקה לה ...תשתמשי ובמידה ולא - תמיד תוכלי להחזיר (סגור כמובן).
    משחת תפרחת - לאון בייבי ישנן שתי משחות תפרחת: אורגני וקלנדולה. שתי המשחות שלהן מעולות, ומיוצרות מחומרים טבעיים .

מקווה שעזרתי.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצצים של נוק

חלי זלמנוביץ
    02/11/2012

בבקשה צריכה עזרה...
    האם המוצצים של נוק(NUK)הם ללא ביספינול A?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מושג אבל...

אנה
    15/11/2012

אני יודעת שלכל המוצרים של ביפרי אין והבת שלי עם המוצצים שלהם והם ממש מעולים ואורטודנטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית תודה

רננה
    24/07/2010

אביבית תודה על המהירות במענה
    ותודה על התשובות המפורטות עזרת לי מאוד מאוד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית תודה

רננה
    24/07/2010

אביבית תודה על המהירות במענה
    ותודה על התשובות המפורטות עזרת לי מאוד מאוד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו