עגלות של קאם

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות של קאם
    נועם
    24/07/2010

לבת דודה שלי יש עקלת קאם קורטינה, דגם בעל שלושה גלגלים.
    היא מרוצה ממנה מאוד, אבל אני חוששת מעניין היציבות - מפחיד אותי שאין לה ארבעה גלגלים.

אבל היא כל כך המליצה, שחשבתי שאולי עגלה אחרת של קאם תהיה דומה אך יציבה יותר, וראיתי את הקאם פולסר.
    היא די שונה, אבל הייתי רוצה לדעת איך היא, אם היא חזקה, האם אפשר לסמוך עליה שתחזיק מעמד כמה ילדים וכו'.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות של קאם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלות קאם

אביבית מולכו
    31/07/2010

הקאם פולסר אכן שונה לחלוטין יש גם את הדגמים המודולריים של קאם כמו FAMILY , המרכב של עגלות קאם נחשב איכותי וחזק, אני מניחה שאם תשתמשי נכון ותשמרי על העגלה תוכלי להעביר אותה לדור הבא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על הבורות, אבל מה זה

נועם
    01/08/2010

דגם מודולרי?
    הבעיה בקומבי שראיתי (הבנתי שיש כמה סוגים? מה ההבדל בין דומבי בייבי לקומבי פמילי לקומבי דואל?) היא שהגלגלים קטנים יחסית, ואני חוששת שתהיה לה עבירות פחות טובה.
    אני גרה במושב ויש אצלנו לא מעט דרכי עפר, איך היא תתמודד איתן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירות של CAM

דיאנה
    01/10/2010

הי

מה לגבי שירות של CAM, האם קיים יבוא מקביל ?

אנחנו רוצים לקנות דגם CAM Dual Combi אבל נראה שרק ברשת תינוקות זה אנחנו יש את הדגם הזה.

אנחנו לא רוצים לקחת סיכון ולקנות מוצר שמחר לא תהיה לנו תמיכה.

אפשרות אחרת זה לקנות את Peg Perego Modular Tri Fix , הבדל במחיר הוא זניח עד 200 שקל.

אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירות של CAM - תגובה

אביבית מולכו
    05/10/2010

דיאנה היי
    לדעתי בהפרש זניח שכזה לכי על עגלת פג , יש לך שירות VIP עד הבית והעגלה מצויינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו