מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלות של קאםנועם24/07/2010
לבת דודה שלי יש עקלת קאם קורטינה, דגם בעל שלושה גלגלים.
היא מרוצה ממנה מאוד, אבל אני חוששת מעניין היציבות - מפחיד אותי שאין לה ארבעה גלגלים.
אבל היא כל כך המליצה, שחשבתי שאולי עגלה אחרת של קאם תהיה דומה אך יציבה יותר, וראיתי את הקאם פולסר.
היא די שונה, אבל הייתי רוצה לדעת איך היא, אם היא חזקה, האם אפשר לסמוך עליה שתחזיק מעמד כמה ילדים וכו'.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות קאם
אביבית מולכו31/07/2010הקאם פולסר אכן שונה לחלוטין יש גם את הדגמים המודולריים של קאם כמו FAMILY , המרכב של עגלות קאם נחשב איכותי וחזק, אני מניחה שאם תשתמשי נכון ותשמרי על העגלה תוכלי להעביר אותה לדור הבא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות, אבל מה זה
נועם01/08/2010דגם מודולרי?
הבעיה בקומבי שראיתי (הבנתי שיש כמה סוגים? מה ההבדל בין דומבי בייבי לקומבי פמילי לקומבי דואל?) היא שהגלגלים קטנים יחסית, ואני חוששת שתהיה לה עבירות פחות טובה.
אני גרה במושב ויש אצלנו לא מעט דרכי עפר, איך היא תתמודד איתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירות של CAM
דיאנה01/10/2010הי
מה לגבי שירות של CAM, האם קיים יבוא מקביל ?
אנחנו רוצים לקנות דגם CAM Dual Combi אבל נראה שרק ברשת תינוקות זה אנחנו יש את הדגם הזה.
אנחנו לא רוצים לקחת סיכון ולקנות מוצר שמחר לא תהיה לנו תמיכה.
אפשרות אחרת זה לקנות את Peg Perego Modular Tri Fix , הבדל במחיר הוא זניח עד 200 שקל.
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירות של CAM - תגובה
אביבית מולכו05/10/2010דיאנה היי
לדעתי בהפרש זניח שכזה לכי על עגלת פג , יש לך שירות VIP עד הבית והעגלה מצויינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)