פג סוויץ'\אינ פרי\בייבי ג'וג

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג סוויץ'\אינ פרי\בייבי ג'וג
    יהודית
    25/07/2010

שלום,
    מתלבטת בין 3 דגמים (אחרי ניפוי ארוך..)
    חשוב לי לחודשים הראשונים שכיבה מלאה ולראות את התינוק. לא מתכוונת לקנות משהו עם מחיר מעל 2500-3000- בגלל זה המודולר של פג והזיפי המשולב של אינגלזינה יורד מהפרק. לא אוהבת את כל העגלות ה"היי טק" שמתקפלולת בקושי וכבדות יותר מדי..
    ואז האופציות בעיניי
    : 1.פג סוויץ' שהבנתי שממש מתאים גם לתינוק. הבעיה היחידה בו מבחינתי היא המשקל- לא רוצה כבר אחרי כמה חו' לעבור לטיולון פשוט..האם המשקל שלו ממש נוראי בפועל? בחנות הסתדרתי, אבל מעניין אותי איך הוא הולך עם ילדים סביב גיל שנה.. יחסית אני לא כזו "עדינה" אבל בכ"ז רוצה נוחות..
    2. אינגליזינה לאונג' פרי- בדגם של 2010 אין ממש אמבטיה רכה אלא פשוט הטיולון עם "ריפוד". האם הוא מספק שכיבה מלאה כמו הפג סוויץ'? איך המשקל שלו בהשוואה לפג סוויצ'?
    מבחינת הרוחב של האינגליזינה שמעתי מ 2אמהות שהיא צרה מדי (מנסיון). האם דגם הפרי אמור להיות רחב יותר מהרגיל?איך הרוחב בהשוואה לפג סוויצ'?
    3. בייבי ג'וגר- עם האופציה של האמבטיה בלבד..איך זה בהשוואה ל 2 האופציות הקודמות? מושך אותי המשקל הקל והקיפול הנוח..גם זה שיש אמבטיה במחיר לא מטורף זה נחמד..אבל הטיולון עצמו נראה לי קצת לא נוח..האם ה"משענת" לרגליים מתרוממת? העבירות שלו טובה או לא משהו?
    סורי על הפצצת השאלות, מנסה להוציא את המידע בעצמי אבל לא מוצאת מאיפה...תודה!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציבות הבייבי ג'וגר מיני-

יהודית
    25/07/2010

יציבות העגלה עם תיק כבד מאחורה? יציבות העגלה במצב עריסה כשהתינוק בקושי שוקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו