בריטקס בי סמארט -britax b-smart

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בריטקס בי סמארט -britax b-smart
    לילך
    25/07/2010

היי
    לגבי העגלה britax b-smart
    האם הטיולון לא גבוה מידי ?
    אני מתכוונת מהצד שבו יושב התינוק הרי יש גיל כזה שהם כבר רוצים לרדת ולעלות לבד מהטיולון ...

תודה לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריטקס בי סמארט -britax b-smart

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לילך

יוסי
    25/07/2010

היי לילך,
    ראי, מה זה גבוה? הברייטקס לא נחשבת מהעגלות ה"נמוכות". יחד עם זאת ברגע שהוא יהיה
    מספיק גדול לעלות ולרדת לבד, הכמה ס"מ האלו הבדל מעגלה "נמוכה" לא ישנו את התמונה.

מצד שני זה הרבה הרבה יותר נוח לדעתי שהאמבטיה והטיולון מעט יותר גבוהים וצריך פחות להתכופף אליהם בייחוד שהעולל קטן כאמור.
    לכל דבר יש חסרון ויתרון, השאלה מה מול מה. כהעדפה אישית אני מעדיף עגלה גבוהה יותר מאשר אחת נמוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לילך
    25/07/2010

היי יוסי ,
    תודה רבה על התגובה, האם אץה ממליץ על העגלה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

יוסי
    26/07/2010

לא יכול להמליץ לך מנסיון, שהרי עוד לא קיבלתי אותה אפילו.
    מה שכן ,בהשוואה מדוקדקת לעגלות אחרות זה מותג בינ"ל איכותי שבסה"כ לא קורע את הכיס.
    חבילה שכוללת הכל במחיר של 3000 ש"ח+ נראה לי סביר.

הסלקל (ונדמה לי שגם העגלה) מיוצרים בגרמניה. הטיולון מתהפך לשני הכיוונים, וגם נשכב 180 מעלות, אמבטיה רחבה ואיכותית, גלגלים מוקצפים ומה שלי היה מאד חשוב, יבואן מוכר ואמין.

זהו.
    בהצלחה בכל בחירה שלא תעשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו