מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איזו עגלה??????עידית25/07/2010
שלום,
אני מתלבטת מאוד איזו עגלה לקנות. ההתלבטות העיקרית היא בין: ברווי, ברייטקס בי סמארט, פירסט וויל או בוגבו. איזו עגלה מומלצת יותר בהתחשב בעובדה שיש מעלית רחבה, יש תא מטען גדול מספיק.... פשוט איזו עגלה תיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר שלה.....??
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם.....
עידית25/07/2010וגם... אולי סייבקס דגם קלסיקו?? שאותה טרם ראיתי במציאות. היכן ניתן להשיג אותה בצפון (אזור קריות- נהריה...)
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי26/07/2010שלום לך!
יש לי את עגלת סייבקס והיא מעולה פרקטית ונוחה ואני ממליצה עליה בחום.
לידה קלה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מלי
עידית26/07/2010תודה על התגובה,
בתור אחת שיש לה סייבקס, האמבטיה צרה כמו שכותבים בביקורות? עשית כבר שימוש בטיולון? היא מתקפלת בצורה נוחה לתא המטען?
סליחה על כל השאלות... פשוט עוד לא ראיתי אותה במציאות
תודה, עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סייבקס
מלי שבתאי26/07/2010שלום רב!
אני שמתי את בתי באמבטיה של העגלה והיא בכלל לא צרה ועשינו השוואה בחנות עם עגלות אחרות הוצאנו את המזרון מהאמבטיה ושמנו אותו בכל עגלה אחרת בחנות ונוחכנו לדעת שהוא גם יותר ארוך וגם יותר רחב.
פתחתי את הטיולון והוא אחד הטובים גם קליל גם נוח וגם קומפקטי הוא נכנס לאוטו ממש בקלילות
ויש לי מאזדה 2 שזה רכב קטן.
תחשבי על זה שכל עגלה אחרת כאשר תגיעי לגיל 5 חודשים בערך תצטרכי לקנות טיולון כי רוב העגלות כל כך כבדות ולא נוחות לטיולון בכלל
לידה קלה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו עגלה לקנות
לירון26/07/2010הי יקירתי,
אנחנו גם קנינו ביום שישי האחרון עגלה- אחרי הרבה התלבטויות- זה שוק שאין לו סוף
קנינו את עגלת ה-MOON ב-BIG BABY בנתניה,
לגבי הבוגבו- הקמיליאן -עגלה נמוכה וצריך לפרק את הטיולון בכל פעם שמכניסים לרכב- ככה שמבחינתי זה ירק מהפרק.
ברווי- הבנתי ש-BIG BABY הורידו מהמדפים כי היו לה הרבה פאקים- לא אמרו בדיוק מה- ה-MOON זה דגם משוכלל שלה.
בגדול תחליטי מה חשוב לך- לנו היה חשוב אמבטיה, 4 גלגלים, לא עם אוויר אלא מוקצפים- שלא יהיה פנצ'ר, שייכנס לאוטו, שיהיה קיפול פשוט וקל ולפי זה בדקנו כל עגלה. דרך אגב גם הבאגסטר של ד"ר בייבי מעולה- התלבטנו לגביה רבות...
עכשיו נשאר רק לבחור צבע- החלטה לא פחות קשה...
בהצלחה גדולה,
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יוסי26/07/2010אני וזוגתי הלכנו על הברייטקס.
מותג איכותי מאד ואחד המובילים (אם לא המוביל) בנושא בטיחות ברכב.
חבילה נחמדה מאד שמגיעה עם הכל במחיר סביר בהחלט.אחיות טובה, יבואן טוב וכ'.
לגבי הקיפול שלה הוא נראה בסדר גמור, ובכל מקרה צריך לבדוק כל בגאז' "לגופו".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)