השוואה בין עגלות צ'יקו וקאם

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• השוואה בין עגלות צ'יקו וקאם
    ריטה
    27/07/2010

שלום,
    אנחנו מתלבטים בין 2 סוגי עגלות:
    cam combi dual
    chicco trio living
    האם יש מישהו שמכיר את העגלות הללו ויכול לחוות דיעה אובייקטיבית בנושא??
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

קובי רוזנברג
    27/07/2010

שלום ריטה
    לגביי ה- chicco trio living זוהי עגלה משולבת שמגיעה עם אמבטיה קשיחה, טיולון דו כיווני, סלקל כולל תושבת, תיק, נילון לגשם, פגוש וכיסוי רגליים.
    בנוסף מקבלים את העגלה עם מחבר שמחבר את 2 הידיות אחת לשנייה כך שבעצם היא הופכת לעגלה של ידית אחת, היא מתקפלת מטרייה, שוקלת עם הטיולון 9.5 ק"ג, עגלה אמינה,
    ה-cam combi dual מגיע עם אותו איבזור כמו הליוינג רק שהיא כבדה יותר במשקל אבל איכותית.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה.

ריטה
    27/07/2010

אבל אני עדיין מבולבלת. תוכל בבקשה לציין חסרונות (אם יש) לעגלות אלו? מהו ההפרש במשקל שלהן? האם יש הבדל משמעותי בסל-קל של שתי העגלות? האם קיימות בשוק עגלות נוספות בעלות תכונות דומות? והכי חשוב- מה לבחור??????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

קובי רוזנברג
    29/07/2010

שלום ריטה
    בגדול 2 העגלות שציינת מאוד דומות ומגיעות עם אותו האיבזור, מבחינת הסלקל שניהם בעלי תקן אירופאי, העגלות הללו הינן עגלות משולבות שמתקפלות בצורת מטריה, דגמים נוספים בשוק: לולה אפ וסטריטי של בבה קונפורט, פג מודולר טרי פיקס, סייבקס דגם קליסטו וכו'
    כל העגלות שציינתי הינן עגלות משולבות כאשר השלד מתקפל מטריה, מה לבחור? זוהי שאלה לא פשוטה, מכיוון שאני חושב שלכל זוג יש את הרצונות והדרישות שלו מהעגלה עתידית שלהם לכן אני יכול יותר להמליץ בסופו של דבר עגלה זה אינדיבידואלי מה שמתאים לרונית לא מתאים לחגית, הכי חשוב להיכנס לחנות להתנסות פיזית עם העגלה לבדוק אותה ברכב ולהחליט יחדיו.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות קאם

ריטה
    29/07/2010

מה ההבדל בין עגלות combi dual לבין עגלות combi family? האם מדובר בשם אחר לאותה העגלה? אני לא מוצאת שום מידע על העגלה הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות קאם

קובי רוזנברג
    29/07/2010

שלום ריטה
    הכל אותו דבר, חוץ מהשלד ב- family זה שתי ידיות לעומת ידית אחת ב- dual combi .
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות לקובי

ריטה
    28/07/2010

אני עדיין מתלבטת בין שתי העגלות,
    מדובר בעגלות יקרות יחסית ואם אני כבר משקיעה, אז צריך לעשות את הבחירה הנכונה ביותר. בהודעה הקודמת שלי שאלתי מספר שאלות, ואני אודה לקובי או לכל אחד אחר שיוכל לענות לי עליהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו