מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- השוואה בין עגלות צ'יקו וקאםריטה27/07/2010
שלום,
אנחנו מתלבטים בין 2 סוגי עגלות:
cam combi dual
chicco trio living
האם יש מישהו שמכיר את העגלות הללו ויכול לחוות דיעה אובייקטיבית בנושא??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השוואה בין עגלות צ'יקו וקאם
קובי רוזנברג27/07/2010שלום ריטה
לגביי ה- chicco trio living זוהי עגלה משולבת שמגיעה עם אמבטיה קשיחה, טיולון דו כיווני, סלקל כולל תושבת, תיק, נילון לגשם, פגוש וכיסוי רגליים.
בנוסף מקבלים את העגלה עם מחבר שמחבר את 2 הידיות אחת לשנייה כך שבעצם היא הופכת לעגלה של ידית אחת, היא מתקפלת מטרייה, שוקלת עם הטיולון 9.5 ק"ג, עגלה אמינה,
ה-cam combi dual מגיע עם אותו איבזור כמו הליוינג רק שהיא כבדה יותר במשקל אבל איכותית.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה.
ריטה27/07/2010אבל אני עדיין מבולבלת. תוכל בבקשה לציין חסרונות (אם יש) לעגלות אלו? מהו ההפרש במשקל שלהן? האם יש הבדל משמעותי בסל-קל של שתי העגלות? האם קיימות בשוק עגלות נוספות בעלות תכונות דומות? והכי חשוב- מה לבחור??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואה בין עגלות צ'יקו וקאם
קובי רוזנברג29/07/2010שלום ריטה
בגדול 2 העגלות שציינת מאוד דומות ומגיעות עם אותו האיבזור, מבחינת הסלקל שניהם בעלי תקן אירופאי, העגלות הללו הינן עגלות משולבות שמתקפלות בצורת מטריה, דגמים נוספים בשוק: לולה אפ וסטריטי של בבה קונפורט, פג מודולר טרי פיקס, סייבקס דגם קליסטו וכו'
כל העגלות שציינתי הינן עגלות משולבות כאשר השלד מתקפל מטריה, מה לבחור? זוהי שאלה לא פשוטה, מכיוון שאני חושב שלכל זוג יש את הרצונות והדרישות שלו מהעגלה עתידית שלהם לכן אני יכול יותר להמליץ בסופו של דבר עגלה זה אינדיבידואלי מה שמתאים לרונית לא מתאים לחגית, הכי חשוב להיכנס לחנות להתנסות פיזית עם העגלה לבדוק אותה ברכב ולהחליט יחדיו.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות קאם
ריטה29/07/2010מה ההבדל בין עגלות combi dual לבין עגלות combi family? האם מדובר בשם אחר לאותה העגלה? אני לא מוצאת שום מידע על העגלה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות קאם
קובי רוזנברג29/07/2010שלום ריטה
הכל אותו דבר, חוץ מהשלד ב- family זה שתי ידיות לעומת ידית אחת ב- dual combi .
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות לקובי
ריטה28/07/2010אני עדיין מתלבטת בין שתי העגלות,
מדובר בעגלות יקרות יחסית ואם אני כבר משקיעה, אז צריך לעשות את הבחירה הנכונה ביותר. בהודעה הקודמת שלי שאלתי מספר שאלות, ואני אודה לקובי או לכל אחד אחר שיוכל לענות לי עליהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)