סייבקס או לולה אפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס או לולה אפ
    צביה
    28/07/2010

שלום רב,
    לאחר משא ארוך של חיפושים עשיתי הזמנה ללידה עם עגלת הלולה אפ של בבה קונפורט.

לאחרונה ניתקלתי בעגלת הסייבקס קליסטו ונידלקתי עליה. יש לי את האפשרות לעשות את ההחלפה בין העגלות כמו כן אין כמעט הבדלי עלות.

מה דעתכם? האם היא יותר טובה? להישאר עם הלולה? הישתגעתי כבר

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סייבקס או לולה אפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סייבקס או לולה אפ

קובי רוזנברג
    29/07/2010

שלום צביה
    קודם כל 2 עגלות מצוינות.
    ההבדלים:
    שלד- קליסטו קלה יותר פחות מאסיבית הפרש של 2 ק"ג בערך.
    אמבטיה-בקליסטו רחב יותר במקצת.
    סלקל- מאוד דומים, בשניהם ניתן להשיג תושבת לרכב, בתושבת של הסייבקס אין צורך להעביר את רצועת האלכסון מאחורי הסלקל ובבה קונפרט צריך.
    טיולון- הקליסטו מגיע למצב שכיבה 175 הלולה 165, הגגון בקליסטו ארוך יותר, הטיולון של הלולה מאסיבי יותר כך שמבחינת משקל הלולה כבדה ב-3 ק"ג ויותר.
    יום טוב בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקובי או למי שיודע..שאלה על הסייבקס

לי
    01/08/2010

התחלנו לחפש קצת מידע כללי על עגלות כדי להתחיל לצמצמם אופציות בחודש הקרוב לפני שנתחיל לחפש בפועל...
    ראיתי על הסייבקס שכתוב שהיא שוקלת 8.6 ק"ג ושהסל קל שוקל 4.5. שאלתי היא אם זה שוקל כך כולל האמבטיה? כולל הטיולון? רק השילדה? או רק האמבטיה / טיולון...כי זה לא ברור במיוחד...
    אני מחפשת עגלה כמה שיותר קלה עם ידית אחת בלבד שתהיה עגלה משולבת...
    זאת אופציה שפוייה מבחינתי (למרות שקצת יקרה) השאלה היא באמת עניין המשקל...
    עגלות נוספות שבאות בחשבון נכון לעכשיו הן איה בייבי מקס ואינפנטי מיקה שגם נחשבות מאוד קלות ומשולבות רק שרגע אין עליהם יותר מידי חוות דעות בארץ מה שדי מרתיע אותי, כך שלמרות שיותר זולות מהסייבקס אולי יש לו את היתרון של השם והחוות דעת מהורים עם ניסיון...
    אשמח לעזרתך לגבי המשקל ואם ידוע לך כל מידע נוסף על מי מהעגלות שצינתי... תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל הסייבקס

מלי שבתאי
    02/08/2010

שלום לך!
    אני הבנתי שהשילדה כולל טיולון שוקלת 8 קילו מאוד קלה אני מרימה אותה תמיד.
    הסלקל לא שוקל 4.5 או שוקל פחות הוא הכי קל שיש הוא שוקל 3.5 אולי.
    האמבטיה לא כלולה במשקל השילדה שהוא 7 קילו היא גם קלה אני לא זוכרת בדיוק כמה אבל סך הכל העגלה קלילה שאין דברים כאלה היא ידית אחת מתקפלת בשניה את תהני ממנה כמו שאני נהנת.
    בהצלחה ולידה קלה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס

מלי שבתאי
    29/07/2010

שלום לך!
    יש לי את עגלת הסייבקס קליסטו ואני ממליצה בחום!!!!!
    העגלה נוחה וקומפקטית, היא מאוד קלילה והטיולון שלה הוא ממש טיולון קל ונוח ולא כמו שאר העגלות המושלבות.
    בדקי את העניין!
    בהצלחה ולידה קלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלי- האם מצאת תיק לעגלה?

הדס
    02/08/2010

לא ראיתי שיש אפשרות להזמין דרך החברה תיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיק

מלי שבתאי
    02/08/2010

לסייבקס אין תיק שלה אני קניתי תיק במוצצים בלי קשר לעגלה
    לידה קלה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולה אפ

צביה
    03/08/2010

שוב שלום,
    לאחר כל ההיתלבטות שהיתה לנו הבנו שהדבר היחיד שקנה אותנו בסייבקס קליסטו זו האמבטיה והצבע הסגול המהמם, אבל בסופו של דבר לאחר שהעמדתי את העגלות זו לצד זו ראיתי שהטיולון של לולה אפ הרבה יותר מושקע ומרופד ויש לה תיק וכו.... האמבטיה באמת יותר קטנה אבל הבן הבכור שלי כבר בגיל 4 חודשים לא רצה לשכב בה יותר.
    אז..... נישארנו עם הלולה אפ המהממת מקווה שלא ניצטער

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו