ענו לנו בבקשה. .סלקל של פג או מקסי?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ענו לנו בבקשה. .סלקל של פג או מקסי?
    נירה
    01/08/2010

מבחינת נוחות ובטיחות -
    האם הסלקל של פג (פרימו ויאג'ו טריפיקס ES) מותאם היטב לתינוק? שמעתי שישנן ביקורות על כך שמתאים רק לתקופה קצרה וגם זוית התנוחה של התינוק לא מוצלחת.
    ולעומת זאת איך הסלקל של מקסי קוזי (קאבריו)?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנחנו הזמנו בשישי עגלת- סייבקס

הדס
    01/08/2010

כל כך מבינה את ההתלבטות... אני עדיין מתלבטת... אבל אחרי בדיקות החלטנו להזמין את סייבקס.

יתרונות:* ידית אחת ועדיין מתקפלת מטרייה, * קלה מאוד יחסית לשאר העגלות. *משולבת- אמבטיה דו כיוונית+סל קל+ טיולון, *הטיולון קליל ונח כך שמי שיש לו את העגלה לא קונה טיולון חדש(מה שהרבה כן עושים), *עולה מדרגות. בצורה טובה יחסית ,* הטיולון מתקפל יחד עם הבסיס ואין צורך להפ]ריד. *יש ידית החזקה בטיולון לילד.

חסרונות- *סל יחסית קטן, *הטיולון חד כיווני, *החברה לא מוכרת הרבה שנים, *העגלה מגיעה בלי תיק

בשורה תחתונה אין עגלה מושלמת ולדעתנו ולפי הקריטריונים שאנחנו חיפשנו היתרונות עלו על החסרונות. השאלה מה חשוב לכם...

תודה לכולם על העזרה-

אם מישהו יודע על חסרונות נוספים- אשמח לשמוע

שיהיה בהצלחה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועד לברקת...

הדס
    01/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה... לדני

הדס
    01/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל הסייבקס

מלי שבתאי
    02/08/2010

שלום לך!
    אני הבנתי שהשילדה כולל טיולון שוקלת 8 קילו מאוד קלה אני מרימה אותה תמיד.
    הסלקל לא שוקל 4.5 או שוקל פחות הוא הכי קל שיש הוא שוקל 3.5 אולי.
    האמבטיה לא כלולה במשקל השילדה שהוא 7 קילו היא גם קלה אני לא זוכרת בדיוק כמה אבל סך הכל העגלה קלילה שאין דברים כאלה היא ידית אחת מתקפלת בשניה את תהני ממנה כמו שאני נהנת.
    בהצלחה ולידה קלה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס

שלומי
    01/08/2010

הי,
    קניתי עגלה קליסטו סייבקס עם סלקל סייבקס + בסיס.
    הסלקל פשוט מצוין, רחב, קליל. בדקתי את מבחני הריסוק שלו והוא קיבל תוצאה מעולה ואפילו נבחר לטוב בקטגוריה שלו בשנת 2009. הוא גם מגיע עם בסיס.
    אני יודע שהוא מתאים לכל העגלות שיש להם מתאם מקסי קוזי שזה רוב העגלות.

ממליץ בחום
    שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי- האם אתה מרוצה מהעגלה?

הדס
    02/08/2010

והאם מצאת לה תיק תואם? (לא ראיתי שאפשר להזמין מהחברה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו