התלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    קרן
    02/08/2010

שלום, ראינו כמה עגלות כאשר ההתלבטות היא בין סטאר לייט של איזי בייבי , סייבקס, צ'יקו קורטינה.
    אני אהבתי את האיזי בייבי ובעלי אהב את הסייבקס.
    מה דעתכם איזו עגלה יותר טובה ?
    לא יודעת מה להחליט ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה ....לחוצה

קרן
    03/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סייבקס

הדס
    03/08/2010

לא יודעת להגיד לגבי האחרות, אבל את סייבקס הזמנו ביום שישי.
    אני מעתיקה לך כאן את ההודעה שכבר רשמתי לגביה:

כל כך מבינה את ההתלבטות... אני עדיין מתלבטת... אבל אחרי בדיקות החלטנו להזמין את סייבקס.

יתרונות:* ידית אחת ועדיין מתקפלת מטרייה, * קלה מאוד יחסית לשאר העגלות. *משולבת- אמבטיה דו כיוונית+סל קל+ טיולון, *הטיולון קליל ונח כך שמי שיש לו את העגלה לא קונה טיולון חדש(מה שהרבה כן עושים), *עולה מדרגות. בצורה טובה יחסית ,* הטיולון מתקפל יחד עם הבסיס ואין צורך להפ]ריד. *יש ידית החזקה בטיולון לילד.

חסרונות- *סל יחסית קטן, *הטיולון חד כיווני, *החברה לא מוכרת הרבה שנים, *העגלה מגיעה בלי תיק

בשורה תחתונה אין עגלה מושלמת ולדעתנו ולפי הקריטריונים שאנחנו חיפשנו היתרונות עלו על החסרונות. השאלה מה חשוב לכם...

תודה לכולם על העזרה-

אם מישהו יודע על חסרונות נוספים- אשמח לשמוע

בהצלחה ולידה קלה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו