מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ספיריטדורית08/08/2010
אני ממש לא מבינה מה החפירה הזאת, אחרי הכל מדובר בעגלה וממש לא באוטו. ישנם כאלו שקונים עגלות גם באלף שקל ומאוד מאוד מרוצים. אני קניתי את העגלה ואני מאוד מרוצה ממנה. יש לה אבא ואמא ותאמינו לי חיטטתי בלי סוף בנושא. העגלה מאוד דומה למוצי ונכון היא סוג של חיקוי אבל זה ממש לא אומר שהיא לא עושה את עבודתה נאמנה. התינוקת שלי ממש לא מרגישה בהבדל. הורים כנראה עוד לא הבינו זאת. לעגלה יש אמבטיה מצויינת מרווחת ומזרון מצויין. בנוסף הסלקל שלה עומד בכל הדרישות ועד כה לא ניתקלתי בשום בעיה, נהפוכו אני מאוד מאוד מרוצה. בשביל מחיר כזה לקבל כזאת חבילה אני חושבת שזו מציאה. בקשר לפג סקייט גם אני התלהבתי אבל המחיר מובקע שלא לדבר על הכובד של העגלה, האמבטיה והסלקל מוגזם מאוד אני חושבת שלפני שקונים כזאת עגלה צריך לפתח שרירים.אני הייתי קונה את המוצי במידה והמצב הכלכלי שלי היה מאפשר לי אבל אין ספק שהספיריט לא נופלת ממנה ועושה אחלה עבודה. אולי כדאי שכל מי שמתלבט שישקול שנית מה לעשות עם הכסף הזה אולי אפילו תוכנית חיסכון לילד תאמינו לי הוא יצטרך זאת הרבה יותר, האחרון שמרגיש בהבדל זה התינוק או התינוקת. אני לא ממליצה פה על מוצר זול הוא לא מוצלח נהפוכו ההיתרונות בעגלה הם רבים. אז תעשו שיקול טוב טוב ותבדקו מה עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב אין מילים
אביבית מולכו08/08/2010אהבתי את הדעה שלך ובכל מקרה אכן קנית אחלה עגלה עם שרות מעולה ולא נותר אלה לאחל לך שתהני מהעגלה ומהילדה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ספיריט
הריונית09/08/2010לא רוצה לבאס אותך אבל אם היית בודקת, היית מגלה שמוצי לא יקרים בהרבה מהעגלה שקנית.
אם אינני טועה, מציעים את כל החבילה של הספיריט ב- 3000 ש"ח ודגם הבייסיק של מוטסי עולה ב-600 ש"ח יותר בסך הכל.
לא מזלזלת ב-600 ש"ח אבל מה שהוריד אותי מהעניין הזה שהכל נראה מפוקפק בעגלה הזו ויחד עם השירות של ביג בייבי זה זוועה. יכול להיות שהם פשוט לא יודעים לשווק אותה כמו שצריך ושהיא באמת נהדרת.
בסופו של דבר החלטתי שאני רוצה לקבל תמורה גדולה יותר עבור הוצאה שכזו וזה בכל זאת לא עגלה של 1000 ש"ח וגם אם הייתה - אין סיבה שלא אקבל שירות מקצועי.
והכי חשוב - שיהיה המון מזל טוב ותהני כל רגע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירית היי
אביבית מולכו09/08/2010600 ש"ח זה אכן הרבה כסף, אך נושא המשקל הוא גם משמעותי.
בנוגע לאחריות האחריות היא לא של החנות אלא של היבואן , מנסיוני הרב עם יבואן זה השירות שלהם באמת מהיר וטוב.
בכל מקרה , הכי חשוב שרכשת מוצר שאת בטוחה לגביו ולא נותר לאחל לך רק שתהני מהמוצר ובמידת הצורך גם מהשירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מתכוונת לקנות את הספיריט!!
מאיה22/09/2010מאוד אהבתי אותה ולא ראיתי עגלה אחרת שעונה על קריטריונים דומים לשלה (כולל המחיר!) ב- 3,000 ש"ח מקבלים באמת אחלה עגלה ולא מצאתי בה בנתיים שום חיסרון (ואני מקווה שגם לא אמצא)
שיהיה לכולנו חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצי מול ספיריט
רן22/09/2010חברים וחברות,
חיקוי טוב - אכן על פי המראה.
ברמת החומר - יש הבדל משמעותי בין השתיים. מציע לבדוק לעומק לפני שרוכשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)