מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חיפוש עגלה ראשונינגה09/08/2010
אני קוראת הרבה חומר על עגלות אבל לא מצליחה לגבש דעה.
אנחנו גרים בעיר בקומה שניה בלי מעלית, נוסעים הרבה באוטובוסים, אבל מצד שני גם שוכרים הרבה פעמים רכב (בד"כ קטן).
לאור כל הנתונים אני מחפשת עגלה קלת משקל, שמתקפלת בקלות מירבית, אבל שתהיה יציבה ומסיבית.
אני לא מעונינת בעגלה בעלת שלושה גלגלים, וכן רוצה דווקא עגלה עם אמבטיה קשיחה.
הייתי רוצה עגלה של חברה מוכרת וותיקה, עגלה עם "אבא".
התקציב שלי בסביבות 3500, אבל אם אני ימצא עגלה שמאד תתאים לי ותמצא חן בעיני אני יכולה לחרוג מזה.
אני ישמח להמלצות על עגלה מתאימה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפוש עגלה ראשוני
קובי רוזנברג10/08/2010שלום נגה
אכן את צודקת למצוא היום עגלה זה דבר לא פשוט בכלל.
לפי מה שכתבת את מחפשת עגלות משולבת פרקטיות וטובות.
המשולבות הקלות ביותר בשוק הן: 1.בבה קונפורט מילה. 2.סייבקס דגם קליסטו. 3. בייבי גוגר סיטי מיני (שלושה גלגלים).
בנוסף לעגלות הללו יש את הפג מודולר טרי פיקס.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נגה10/08/2010מעבר למשקל הקל של העגלות הללו, איזה עוד מעלות יש בהן?
הסייבקס- איך היא נחשבת? כי היא עגלה די אנונימית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי10/08/2010שלום לך!
יש לי את עגלת הסייבקס היא קלילה והיא מעולה, יש לה אמבטיה קשיחה ורחבה וזה אחרי שעשינו בדיקה בחנות.
הטיולון שלה קליל זה ממש טיולון ולא תצטרכי לקנות טיולון אחרי זה בגיל 5 חודשים בקיצור באמת אני מאוד מאוד ממליצה על עגלה זו והיא עולה 3300 (ככה אני רכשתי) כולל סלקל מומולץ לבדוק.
בהצלחה ולידה קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הזמנתי את סייבקס
הדס10/08/2010נראה לנו שיחסית לשאר היא עונה על הצרכים- משולבת, קלה, עולה מדרגות.
בכל עגלה יש יתרונות וחסרונות השאלה מה חשוב לך..
לידה קלה ובהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)