הצילו - מאוכזבת קשות מבוגבו פרוג

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הצילו - מאוכזבת קשות מבוגבו פרוג
    מיכל
    10/08/2010

היום, 4 וחצי חודשים לאחר לידת הנסיכה אין מאוכזבת ממני מהבוגבו פרוג!!!! פשוט זוועה לדעתי, לא מבינה איך היא כ"כ פופלרית, לדעתי מסורבלת ולא רק בקיפול אלא בכלל, גם בנסיעה. שלא לדבר על זה שכבר עברתי לטיולון הכ"כ לא פרקטי שנראה ממש לא נוח לתינוקת המתוקה שלי... (האמבטיה כבר הייתה צפופה לה והרצון לראות את העולם גרר מצבים שאני איתה על הידיים והעגלה נגררת אחרי...) פתאום כל העגלות שפסלנו על עניין 178 מעלות נראות לי גן עדן מתכוונן שהיה יכול כ"כ להקל עלי את החודשים האחרונים.
    אין צורך לציין שמספר הפעמים בהם הנסיכה התפנקה על הבטן בעגלה היה אפס כך שה180 מעלות הפך למיותר כמעט לגמרי...
    ההתלבטות עכשיו היא האם כבר לסבול בשקט עד לטיולון "אמיתי" מה שקשה לי להאמין שאני אצליח ולמכור ביד 2 את הג'יפ הזה או לנסות למכור כבר עכשיו ולקנות מה?... כ"כ חרשתי לפני הלידה והייתי בטוחה שאני עושה את ההחלטה הנכונה שאין לי מודג איך לא ליפול שוב...
    ואולי כל העגלות מסורבלות? יש למישהי המלצה? לא היה אכפת לי להשקיע כי זו ילדה ראשונה ולפני הלידה נהייתה צחושה שאם אני אקנה עגלה בפחות מ3000 ש"ח אני כנראה לא ראויה להיות אמא:) הנחתי שזו תהיה עגלה לעתיד אבל זה פשוט מטורף כמה לא נוח לי - לטיולון אין זוויות, אי אפשר לישון בו בשום צורה חוץ מעם הרגליים למעלה שלא לדבר על להחליף חיתול... כל העגלות הזולות של חברותי משנים עברו נראות כ"כ הרבה יותר פרקטיות ונוחות....
    יהיה פה הפסד כספי אבל השאלה איך לצאת מזה הכי טוב - רעיון?....
    תודה:)
    מאוכזבת וגם קצת מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו - מאוכזבת קשות מבוגבו פרוג

קובי רוזנברג
    11/08/2010

שלום מיכל
    קודם כל אל תתיאשי עגלה זה לא הכל בחיים, הכי חשוב שתיהני מהנסיכה שלך.
    לפי דעתי את צריכה לחפש טיולון שמתאים מגיל 0+ ויש כאלה הרבה בשוק כגון: סייבקס אוניקס, מקלרן טכנו XT, ציקו לייט וואי וכו, מהסיבה הפשוטה שהם הרבה יותר פרקטים והתניידות איתם תהיה הרבה יותר קלה ונוחה.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי, אבל

מיכל
    11/08/2010

קודם כל תודה על התגובה.
    ברור שאיני מיואשת באופן הרחב של המילה:) אז אתה יכול לישון בשקט.
    רק שאין ספק שנוחות העגלה משפיעה משמעותית על איכות היום והגב התחתון (עם כל הכבוד למנשא בייבי ביורן האורטופדי החביב שלי 6.5 ק"ג זה 6.5 ק"ג...)
    בכל מקרה אני הבנתי שקצת מוקדם מדי לטיולונים מהסוג שאתה ממליץ עליהם בתגובתך - מדובר בבייבי בת 4.5 חודשים... מה גם שהייתי שמחה כבר לקנות משהו שישאר לדורות הבאים.
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולונים

קובי רוזנברג
    12/08/2010

שלום מיכל
    אני לא מסכים שזה מוקדם מידי לשימוש בטיולון מכיוון שאת בני השני גידלתי מגיל 0+ בטיולון, משתי סיבות: 1. הטיולון נשכב ל- 175/178 תלוי בסוג הטיולון ז"א מגיל 0 על הגב.
    2. פרקטי, הווה אומר קליל ולא תופס הרבה מקום ברכב במיוחד שיש לך שניים ואתה צריך ליסוע עם מזוודות.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו