מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לא ליקנות בביג בייבי ABC MAMBA כנסוליאור11/08/2010
שלום אני רכשתי את העגלה ב 23.4 כחודשיים לפני התאריך המשוער MAMBA בצבע
חום ב'ז אישתי ילדה בתאריך 21.6 והעגלה עדיין לא הגיעה קיבלנו עגלה חליפית דגם אחר כל יום
חום ב'ז אישתי ילדה בתאריך 21.6 והעגלה עדיין לא הגיעה קיבלנו עגלה חליפית דגם אחר כל יום קיבלנו מסרים שונים מהחנות כל יום שדיברנו איתם הם נתנו זמן אחר וזרקו את האחריות לספק עצמו כאשר דיברתי עם הספק גם הוא נתן לנו כל יום תאריך חדש פשוט מסכת שקרים ענקית העגלה שקנינו עלתה 4000 ש"ח ותנו לנו עגלה חליפית זולה יותר ופשוטה יותר ובעיקר לא נוחה כבדה ומסורבלת לא יכלנו להיכנס איתה למעלית אישתי אחרי ניתוח לא יכלה להיסתדר עם העגלה מאוד מאוד סבלה וכל היום הייתה בוכה ומיואשת כחודש אחרי הלידה שכבר לא יכלנו יותר ניגשתי שוב בפעם האלף לחנות הקניה נעשתה בביג בייבי פולג נתניה כשהגעתי לחנות אחרי חודש כשאישתי מיתענה לרדת במדרגות עם העגלה החליפית דרשתי לדעת מה קורה איתנו ולמה כל השקרים והכל בדרך תרבותית !!!!
עובדת בשם בל שכנראה היא המנהלת שם הזמינה לי משטרה כי כניראה היא פחדה שלקוחות ישמעו ויצאו מהחנות פשוט חשתי מושפל ואומלל כאילו אני גנבתי או משהו יום אחרי הספקית דיברה איתי והתחילה ליצעוק עלי בטלפון למה ניגשתי לחנות ואני מוציא שם רע לחברה שלה ל ABC וניתקה לי את הטלפון בפרצוף לפני שבועיים בערך קיבלתי את הדגם של העגלה שרציתי אבל שלא תחשבו זה לא מה שהזמנתי זה צבע אחר צבע וורוד מאוד לא מחמיא שאישתי לא אוהבת וזו זכותה המלאה כמובן שהביאו לי רק חלק מהעגלה רק את האמבטיה ועד היום כשאני פונה לחנות לקבל את העגלה שאני רציתי בצבע שאני ביקשתי אין להם תשובה וכל יום הם אומרים לי שעוד יום או עוד יומיים עגלה שעלתה לי 4000!!!! ואני בחור שמישתכר במשכורת מינימום למה שילמתי סכום כזה וחודשיים אני לא צריך להיות מרוצה כבר הרמנו ידים אפילו פיצוי או כל דבר דומה לא הציעו לנו בחנות ממש בושה אז בבקשה אל תיקנו בביג בייבי פולג שבל לא תזמין גם לכם מישטרה זה מה שעושים שם ללקוחות היום אנחנו כימעט 4 חודשיים וחודשיים אחרי ההזמנה שלנו יעדיין אין לי את העגלה שקניתי !!!!!!קיבלנו מסרים שונים מהחנות כל יום שדיברנו איתם הם נתנו זמן אחר וזרקו את האחריות לספק עצמו כאשר דיברתי עם הספק גם הוא נתן לנו כל יום תאריך חדש פשוט מסכת שקרים ענקית העגלה שקנינו עלתה 4000 ש"ח ותנו לנו עגלה חליפית זולה יותר ופשוטה יותר ובעיקר לא נוחה כבדה ומסורבלת לא יכלנו להיכנס איתה למעלית אישתי אחרי ניתוח לא יכלה להיסתדר עם העגלה מאוד מאוד סבלה וכל היום הייתה בוכה ומיואשת כחודש אחרי הלידה שכבר לא יכלנו יותר ניגשתי שוב בפעם האלף לחנות הקניה נעשתה בביג בייבי פולג נתניה כשהגעתי לחנות אחרי חודש כשאישתי מיתענה לרדת במדרגות עם העגלה החליפית דרשתי לדעת מה קורה איתנו ולמה כל השקרים והכל בדרך תרבותית !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני נכוותי
בלה01/02/2011אני כל כך מבינה לליבך קרה לי אותו הדבר באותה חנות עם עגלה של abc לכן חשוב שאנשים יקראו לפני שהם קונים הן בחנות הזאת ,והן את העגלות של abc
אני מתריעה כבר מעל שנה לא לקנות את העגלות האלו ולא להכנס לחנות הזאת
מי שרוצה לדעת יותר פרטים שיפשפש בהיסטוריה של פורום זה.
שווה לקרוא ולדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)