מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלות, עגלות ועוד פעם עגלות..liraz11/08/2010
שלום לכולם,
לאחר שיטוט ברחבי האינטרנט ובחנויות רבות נהייה לי סלט אחד שלם!!
הדרישות שלי לעגלה: ידית אחת, שתהייה קלה יחסית - הבנתי שעד 9 קילו זה סביר.. (קומה 2 ללא מעלית), שתהייה אמבטיה, שהטיולון יתקפל עם השלדה (ולא כמו בצ'פצ'ולה) וגלגלים רגילים (ולא אוויר) - אלו הדברים העיקריים וכמובן שיש עוד העדפות.
כמו שבטיולון יהיה מקום מתכוונן לרגליים, שהוא יהיה כמה שיותר לכיוון שכיבה, שהאמבטיה לא תהייה צרה מדי, וקיפול נח.
בנתיים יש כמה על הכוונת אבל אני לא מצליחה למקד את הבחירה - ד"ר ביבי דגם בלו 2, סטפני של איזי בייבי (משום מה לא מצאתי אותה באינרנט- ראיתי אותה במוצצים), יש את הסייבקס דגם קליסטו שנראת לי נורא שברירית לעומת האחרון (אולי בגלל הגלגלים הקטנים מאוד ביחס לאחרות), ויש את CAM (כמה דגמים) ושל ABC - אבל הן כבר יותר יקרות...
כל דעה תתקבל בשמחה ובברכה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות
קובי רוזנברג12/08/2010שלום לירז
לפי מה שאני מבין את מחפשת עגלה משולבת פרקטית, 2 דגמים עונים על הדרישה: בייבי גוגר סיטי מיני או סייבקס דגם קליסטו שממש לא שברירית.
לגביי הבלו 2 והסטפני השלד שלהם כבד יותר והן תופסות הרבה יותר מקום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי12/08/2010שלום לך!
יש לי את עגלת הסייבקס דגם קליסטו וכמו שכתבת זה בדיוק מה שאת מחפשת היא בכלל לא שברירית היא מעולה אני מניחה עליה תיק של התינוקת הכל בסדר היא ידית אחת, אמבטיה רחבה וזה לאחר בדיקה בחנות אם שאר העגלות, טיולון מתקפל עם השילדה למטריה היא מעולה היא קלילה אין לה גלגלים עם אויר הייתי ממליצה בחום לבדוק את תהני מכל רגע....
ומבחינת שירות הם מעולים....
בהצלחה ולידה קלה.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)