עגלות, עגלות ועוד פעם עגלות..

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות, עגלות ועוד פעם עגלות..
    liraz
    11/08/2010

שלום לכולם,

לאחר שיטוט ברחבי האינטרנט ובחנויות רבות נהייה לי סלט אחד שלם!!

הדרישות שלי לעגלה: ידית אחת, שתהייה קלה יחסית - הבנתי שעד 9 קילו זה סביר.. (קומה 2 ללא מעלית), שתהייה אמבטיה, שהטיולון יתקפל עם השלדה (ולא כמו בצ'פצ'ולה) וגלגלים רגילים (ולא אוויר) - אלו הדברים העיקריים וכמובן שיש עוד העדפות.

כמו שבטיולון יהיה מקום מתכוונן לרגליים, שהוא יהיה כמה שיותר לכיוון שכיבה, שהאמבטיה לא תהייה צרה מדי, וקיפול נח.

בנתיים יש כמה על הכוונת אבל אני לא מצליחה למקד את הבחירה - ד"ר ביבי דגם בלו 2, סטפני של איזי בייבי (משום מה לא מצאתי אותה באינרנט- ראיתי אותה במוצצים), יש את הסייבקס דגם קליסטו שנראת לי נורא שברירית לעומת האחרון (אולי בגלל הגלגלים הקטנים מאוד ביחס לאחרות), ויש את CAM (כמה דגמים) ושל ABC - אבל הן כבר יותר יקרות...

כל דעה תתקבל בשמחה ובברכה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלות

קובי רוזנברג
    12/08/2010

שלום לירז
    לפי מה שאני מבין את מחפשת עגלה משולבת פרקטית, 2 דגמים עונים על הדרישה: בייבי גוגר סיטי מיני או סייבקס דגם קליסטו שממש לא שברירית.
    לגביי הבלו 2 והסטפני השלד שלהם כבד יותר והן תופסות הרבה יותר מקום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס

מלי שבתאי
    12/08/2010

שלום לך!
    יש לי את עגלת הסייבקס דגם קליסטו וכמו שכתבת זה בדיוק מה שאת מחפשת היא בכלל לא שברירית היא מעולה אני מניחה עליה תיק של התינוקת הכל בסדר היא ידית אחת, אמבטיה רחבה וזה לאחר בדיקה בחנות אם שאר העגלות, טיולון מתקפל עם השילדה למטריה היא מעולה היא קלילה אין לה גלגלים עם אויר הייתי ממליצה בחום לבדוק את תהני מכל רגע....
    ומבחינת שירות הם מעולים....
    בהצלחה ולידה קלה.!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו