מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הבדל בין עגלות פגלנה12/08/2010
שלום,
אני מחפשת עגלה בלי אמבטיה וחשוב לי שבהתחלה התינוק יהיה עם הפנים אלי ולכן אני אחרי התלבטות בין הפג P3 לבין הסוויץ בחרתי בסוויץ.
בחנות אמרו לי שעדיף לי לקחת את הP3 כי הסוויץ לא מומלצת ויש עליה הרבה תלונות.
לפי מה שראתי באינטרנט העגלות של פג אמורות להיות טובות, האם מישהו יודע על בעיה מיוחדת עם הדגם של הסוויץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג סוויטץ
אביבית מולכו20/08/2010אני יכולה רק לומר לך שלא נתקלתי עד היום בשום בעיה עם דגם הסוויטץ של פג פרגו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו יש...
אני21/08/2010את הסוויץ' ואני בינתיים(4 חודשים) מרוצה ממנה מאוד...
אין תלונות עד כה.
שיהיה במזל טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחברה שלי יש...
לימור22/08/2010את ה- P3 והיא מאוד לא מרוצה. היא אומרת שהיא מסורבלת לקיפול,,, כבדה, והם כמעט ולא משתמשים בה בגלל זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוויץ מול הפליקו
יובל שיזף23/08/2010ישנם הבדלים בין העגלות,
הסוויץ- מרכב מתהפך בקלות לפי הצורך, רחבה בשלוש סנטימטר במושב, יש לה שכיבה יותר טובה
(תני לי לנחש ההית בחנות ברעננה?)
הפליקו- יותר קלה ב 2 ק"ג, סגירה ביד אחת
חוץ מזה העגלות זהות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לחדד/ש את התגובה...
לימור25/08/2010אז ככה,
מסתבר שגם לאחי וגיסתי יש את ה- P3. אתמול הייתי אצלם וקיפלתי ופתחתי די בקלות...נראה לי שאי אפשר ביד אחת כי בהתחלה צריך למשוך איזה צ'ופצי'ק בכל אחת מהידיות כדי לשחרר נעילה ורק אח"כ למשוך ביד אחת... אבל מסורבל זה לא היה לי...
לגבי משקל- אין לי כל כך מדד... היא לא היתה הכי קלה אבל אין לי עדיין למה להשוות...
חוצמזה היא נראית ממש טובה ומרשימה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)