מעבר לטיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מעבר לטיולון
    קרן
    16/08/2010

שלום,
    בתי בת 5.5 חודשים ושוקלת כ5.5 קילו, קנינו לה את עגלת לולה אפ מחברים - דיי מרוצים ממנה, מתי אפשר להעביר אותה לטיולון (האם אפשר לקפל את הבסיס של העגלה עם הטיולון?) - באמבט היא ממש גדולה ואני חוששת מפני התהפכויות של בתי.
    כמו כן יש לנו גם סלקל עם תושבת לרכב (היכן אפשר לקנות תושבת נוספת לרכב?) - עד איזה גיל ו/או משקל אנחנו יכולים להשתמש בו?
    מתי אנחנו צריכים לעבור למושב בטיחות והאם אתה ממליץ על סוג מסויים?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לטיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי קרן..

liraz
    16/08/2010

לגבי הלולה אפ, מבירורים שאני עשיתי העגלה מתקפלת עם הטיולון, הסלקל מתאים עד 13 קילו או עד גיל שנה.. ואת התושבת לרכב את יכולה לקנות בכל חנות שבה מוכרים את עגלת הלולה אפ...

לגבי שאר השאלות אני לא יודעת.

רציתי לשאול אותך - האם את מרוצה מהעגלה? היא בטיחותית בעינייך? אני כרגעע מתלבטת האם לרכוש אותה.. אשמח לדעה שלך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולה אפ

קרן
    16/08/2010

תודה לך
    אני בחורה קטנה והלולה אפ לבחורה כמוני קצת כבדה במיוחד שאין מעלית בבניין שבו גרים, אך מלבד זה היא עגלה נהדרת ולדעתי היא ממש בטיחותית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירז-ממליצה לך על סייבקס דגם קליסטו

הדס
    16/08/2010

הזמנו אותה אחרי התלבטויות...
    יתרונות- משולבת, קלה, עולה/יורדת מדרגות, קיפול מטריה וידית אחת(הטיולון מתקפל יחד עם השילדה,) טיולון קליל שאין צורך לקנות חדש אחרי שהילד גדל, אמבטיה-דו כיוונית, הטיולון מתכוונן ל5 מצבים בקלות וביד אחת
    חסרונות- טיולון- כיוון אחד, אין תיק לעגלה, אין חלון להציץ על הילד

בכל מקרה - תחשבו מה הכי חשוב לכם... לכל עגלה יתרונות/חסרונות

הכי חשוב שיהיה במזל ובהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. ראיתי את הסייבקס

liraz
    16/08/2010

והחלון מאוד חשוב בעיני, ועוד יותר חשוב זה שהטיולון יהיה גם עם הפנים אליי.
    תודה על העצתה בכלמקרה..:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו