מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
עגלת סייבקס
נילי03/04/2011אנחנו גם התלבטנו באשר לקנית עגלת סייבקס. בסופו של דבר המוכר בחנות שכנע אותנו. איזו טעות ! היא אומנם מאוד יפה, אך מאוד לא בטיחותית : תוך מספר חודשים היא התפרקה (יצאו הברגים שמחזיקים את בסיס העגלה ), העבירות שלה מאוד נמוכה (נוטה להיתקע וקשה מאוד לשחרר את המעצור ), הסל קל מאוד לא נוח והתפרק אחרי שבעה חודשים (הקלקר יצא החוצה). כל זאת מעבר לעובדה שעל מנת לשחרר את הברקס יש להשתמש בידיים ומאוד קשה להכניס דברים לסל מתחת לעגלה...
בקיצור, יש פער משמעותי בין העלות לבין המוצר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס קליסטו - מדהימה!!!!דורית17/08/2010
רכשתי עגלת סייבקס דגם קליסטו. אני משתמשת איתה כבר חודשיים וחצי ואני חייבת לשתף את כל המתלבטות (והמתלבטים) בחוויה.
דרך אגב חברתי רונה ואני היינו יחד בהריון והחלטנו (כמו ברוב הדברים) לקנות את אותה העגלה יחד.
הכי היה חשוב לי להראות מצויין!!! עם העגלה. ידעתי שאולי אהיה בדאון אחרי ההריון והלידה שדרך אגב היה פשוט מעולה, כמובן שכל נושא הקיפול וההכנסה לאוטו היה חשוב לי.
לקחתי עגלה בצבע סגול וחברתי בצבע טורקיז. אני מסתובבת בקניון גבעתיים וכולם מסתכלים עלי, איזה כיף!!! הדבר היחידי הוא שכולם עוצרים אותי לשאלות איפה קניתי את העגלה (בייבי שיק גבעת שמואל).
המתוקה המדהימה שלי ליהי שהיא בת חודשיים וחצי ב-30לחודש יום הולדת שלושה חודשים לא מקשקשת עדיין אבל אני בטוחה שהיא מרגישה מעולה בעגלה. היא מוכנה לצאת ממנה צהריים היא ישנה רק בעגלה ולא מוכנה לישון מחוץ לעגלה.
אקיצר, ממליצה בחום.
מאוהבת
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס קליסטו
דנה18/08/2010דורית שלום,
אני גם שוקלת לקנות את עגלת הסייבקס קליסטו
אולם מתלבטת כי אין עדיין מספיק חוות דעת עליה.
אשמח אם תוכלי לענות לי על מספר שאלות מניסיונך:
האם האמבטיה והסלקל לא קטנים מדי. האמבטיה נראית לי קטנה ביחס לאמבטיה של הבוגאבו או
של המוצי. אני יודעת שהיות האמבטיה קטנה מדי תלוי בגודל הילד/ה, אני חוששת שאם תיוולד לי
תינוקת גדולה (מעל 4 קילו) האמבטיה והסלקל יהיו לה קטנים מדי.
האם הילדה לא מזיעה בבד הסינטטי?
איך העבירות של העגלה?
המון תודה,
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סייבקס מצוינת
דנה18/08/2010אנחנו משתמשים בעגלת סייבקס קליסטו ומאוד מרוצים,לגבי האמבטיה(חלק השכיבה)בדקנו של עגלות אחרות וכולן פחות או יותר אותו רוחב 30-33 ס"מ כמו של הסייבקס,לאומת זאת הסייבקס ארוכה מרובן,לגבי הסל קל שלה הוא פשוט קל חזק ויפה.
ממליצה בום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי18/08/2010שלום דורית!
גם לי כמו לעוד בנות פה יש את הסייבקס גם די הרבה זמן ואני ממש מרוצה האמבטיה שלה אחרי בדיקה בחנות מול מספר עגלות הוכיחה את עצמה היא גדולה ורחבה הסלקל מעולה והטיולון זה בכלל משהו שאין מה לדבר הוא מעולה הוא עבה הוא נוח הוא רחב לילד והילדה שלי גדולה.
הוא מתקפל קטן הוא קליל הוא ממש טילון ובטח לא של בובה
ממש בכנות אני מאוד ממליצה בחוםםםםם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית מזל טוב
אביבית מולכו20/08/2010אז באמת קודם כל מזל טוב ותהני מהקטנטונת.
כמה נעים לשמוע שאת מרוצה מהבחירה שלך ונהנת מהמוצר שרכשת, זה כל כך חשוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
לימור22/08/2010שמעתי שהסל של הסייבקס לא כל כך גדול וכשהטיולון במצב שכיבה אין גישה אל הסל. בנוסף, שמעתי שאם מניחים עליה משקל לא גדול, כמו שקיות או תיק היא עלולה להתהפך- שהיא לא יציבה. אלה הסיבות היחידות שהחלטתי לרדת מלקנות אותה, אחרי שאני ובעלי האבודים לא יודעים כל כך מה לקנות (הריון ראשון ויש לנו בערך חודש... בלי עין הרע טפו פטו טפו)...
האם השמועות נכונות מנסיונכן? כי אם הסל קטן וגם לא כל כך בטיחותי לתלות עליה דברים... זה בעייתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס קליסטו בהחלט בעייתית
עמית23/01/2011רכשתי את העגלה לבני הבכור, העגלה אכן יפה, קלה מאוד לפרוק והרכבה ונוחה לתפעול. הבעיה הכי גדולה היא האמבטיה..לא משנה מה אומרים היא קטנה !!
מזל שבני נולד רזה, חברה שקנתה את אותה העגלה לא יכלה להשתמש באמבטיה בגלל הילד הרחב שלה.
במידה ויכולתי להחזיר את הגלגל לא הייתי קונה את הסייבקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)