התלבטות בין ספיידר (ד"ר בייבי) P3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין ספיידר (ד"ר בייבי) P3
    עינב25
    23/08/2010

הי,

אני מתלבטת בין העגלה החדשה יחסית של ד"ר בייבי, הספיידר- ששם אפשר לסובב את התינוק לכיוון שלי, ונראה לי שבחורף עם כל הרוחות זה יכול להועיל
    לבין-
    העגלה של פג דגם פליקו קומפלטו (או P3)?? דרך אגב, יש הבדל בין 2 הדגמים האלה של פג?
    אשמח לקבל הכוונה

ביי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופק שלום

יובל שיזף
    23/08/2010

הספיידר היא עגלה עם קטע חמוד מאד (היא באה בעקבות עגלה ששמה ORBIT). אני לא סגור לגבי היעילות שלה לחורף ישנם עגלות אחרות אם פתרונות לא פחות טובים(וזה לא שיש לנו פה חורף)
    הP3 זה הדגם של העגלה קומפלטו הכוונה שמגיע עם כיסוי רגליים וגיסוי גשם.
    שני העגלות שונות בתחלית שלהם הP3 היא עגלה פרקטית חזקה וקלה יותר עם קיפול קטן במיוחד(קיפול מטריה)לשימוש יום יומי.
    לעומתה הספיידר היא עגלה יותר שיקית אם רעיון מדליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה טיולון P3 של פג?

עינב25
    24/08/2010

ראיתי בזאפ שמוכרים אותו ב-899 ש"ח, ולא הבנתי איך הוא נראה כי התמונה ששמו שם היא לדעתי התמונה של העגלה שעולה הרבה יותר....ואם זאת באמת התמונה שלו אזמה בדיוק ההבדל בין הטיולון לבין העגלה?
    אני בעיקרון מחפשת טיולון שיהיה עד 1000 ש"ח, שיהיה לו מרכב רגליים מתכוונן ומגן שמש יעיל.
    ולכן אני עכשיו בהתלבטות לגבי פג אריה החדשה (אשמח לשמוע מה אתה חושב עליה) או על הטיולון של פג P3, (בהנחה שיש לו מגן שמש מתכוונן).
    ביי בינתיים ותודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו P3 קומפלטו/קלאסיקו

קובי רוזנברג
    24/08/2010

שלום אופק
    ה- P3 נמכרת כעגלת טיולון מגיל 0+ ללא אמבטיה קשיחה, עגלה מצויינת עם קיפול מטריה שוקלת 8.5 ק"ג נכנסת לכל רכב, אם אתה רוצה עגלה עם קשר עין כמו הספיידר יש לך את הסוויץ של פג.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה המלצה ממך-שוב...

עינב25
    25/08/2010

מרוב בדיקות התבלבלתי....
    אני בסה"כ רוצה טיולון שיתאים לגיל 8 חודשים, שחייב להיות לו מגן שמש גדול או מתכוונן וחייבת להיות בו אפשרות לשנות את משענת הרגליים כך שבזמן שכיבה הרגלייים לא יפלו החוצה....
    אשמח אם תוכל לעזור לי כי בדגמים שראיתי לא מצאתי.
    במגנום 3- אין משענת מתכוונת לרגליים
    בפג אריה החדשה אמרו לי שאין כיוון לרגליים,
    איזה עוד טיולונים יש שיכולים להתאים???

שאלה נוספת: מה עדיף ידית אחת או 2 ידיות? כי חלק גדול מהמוכרים ממליצים רק על ידית אחת...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון

קובי רוזנברג
    26/08/2010

שלום אופק
    שני דגמים מאוד מומלצים שעונים על הדרישות שרשמת:
    מקלרן טכנו XT
    סייבקס דגם אוניקס
    רוב הטיולונים הם שתי ידיות בגלל הקיפול מטריה יש מעט טיולונים עם ידית אחת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ואבוי, איך אפשר בכלל להשוות

יאיר
    23/11/2010

הספיידר היא עגלה נוראית ולא פרקטית בכלל. ניתוק האמבטיה והטיולון קשים מאוד וזו עגלה שבכלל לא ברת השוואה לP3.
    אם ההתלבטות היא בין הP3 לספיידר- אין ספק שהפג טובה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו