בקבוקים...

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בקבוקים...
    Lיצן קטן אחד
    23/08/2010

אחרי שראיתי כבר כ"כ הרבה סוגים, אני באמת לא יודעת מה לבחור..
    B-FREE-אומרים שהם טובים כי הם אמורים למנוע היווצרות בועות אוויר/גזים..רק מה?נראה לי מסובך מדי להרכיב אתו עם כל החלקים

טומי טיפי-אומרים שהפטמה מחכה כמה שיותר את פטמת האם, ומצד שני היא יותר מדי רכה אז זה יכול להשפיע על ההנקה

MAM-דווקא אחותי מאוד ממליצה, אבל קראתי שהחלק התחתון שלהם נוזל לפעמים..:-\

מה דעתכם???האם כדאי לקנות כמה סוגים?
    ומה לגבי בקבוקי NIP ו-פישר פרייס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקבוקים...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MAM

אני
    23/08/2010

לי יש מאמ ואני מאוד מרוצה מהם.
    הפטמה מדהימה ומאוד מתאימה לשילוב עם הנקה וחוצמזה אפפעם לא נזל לי(אני עם אותו בקבוק כבר 4 חודשים).
    פשוט צריך לסגור את זה כמו שצריך...
    ממליצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקבוקים...

קובי רוזנברג
    24/08/2010

שלום שרי
    היום בשוק ניתן למצוא הרבה חברות טובות כגון: בי-פרי, מאמ, אוונט, נוק, טומי טיפי וכו' קודם כל לגביי הגזים כל מה שהחברות מנסות למכור לנו שאלו בקבוקים מיוחדים והם מונעים גזים על הילחדים שלי זה לא עבד, בכל מקרה אני השתמשתי ב-MAM והם מצוינים לגביי הנזילות כמובן שצריך לסגור טוב וכיום הם מייצרים את הבקבוקים שלהם ללא פתח מתברג (חוץ מהבקבוק הקטן).
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו