עגלת קאם פולסר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת קאם פולסר
    אלה
    24/08/2010

שלום,
    קניתי את העגלה ומשתמשת בה כבר כמעט חודשיים. לדעתי עגלה מצוינת אבל יש חסרון ענק - אין בולמי זעזוע בכלל!!!!!!! נראה לי שלתינוק זה לא הכי בריא לקפוץ על כל לאבן. מה אפשר לעשות בשביל איכשהו לנרטין את ה"קפיצות" של עגלה ותינוק (אפילו בטיילת של נתניה תינוק מרגיש כל אבן) - אולי אפשר לקנות גלגלי אוויר תואמים לעגלה? יש פתרונות נוספים??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת קאם פולסר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת קאם פולסר

קובי רוזנברג
    24/08/2010

שלום אלה
    צר לי לאכזב אותך זאת העגלה לא ניתן לשנות לה את הגלגלים או כל שינוי אחר שיפגע בבטיחות העגלה, תנסי אולי להתייעץ עם היבואן חברת רדא בכפר בנון.
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

אלה
    25/08/2010

זו עגלה הכי "קשה" מבחינת בולמי זעזוע או שרוב העגלות הן באלו. פשוט אני שוקלת להחלחף אותה ולא יודעת האם יש טעם - בחנות היא היתה נראת לי די בסדר... ורק אח"כ הבנתי שאי אפשר לנסוע איתה אפילו בטיילת.....
    לקחתי אותה בגלל ידיד אחת, טיולון שנפתח לשכיבה, מאוד מאוד קלה ונוחה בסיבוביםואמבטיה גדולה יחסית. יש אולי איזה משהו שכולל כל זה וגם בולמי זועזוע טובים?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו