בשום אופן לא לקנות מוצצי AVENT

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בשום אופן לא לקנות מוצצי AVENT
    איתן
    26/08/2010

לידיעת ההורים
    יש לי ילד בן חמישה חודשים ולפני כחודש וחצי לערך רכשתי מוצצים של AVENT (סיליקון- מגיע בזוג) לגיל שלושה עד שישה חודשים, הופתעתי ונדהמתי לגלות כי לפני כשבוע מוצץ אחד מבין השניים פשוט התפרק לגמרי - פיטמה לחוד, ידית לחוד והפלסטיק לחוד, עד כדי כך שבני יכל לבלוע חלקים קטנים מפלסטיק !!! הבן שלי מוציא שיניים ושם כל דבר בפה- מזל ששמתי לב בזמן... לתומי חשבתי שאולי מדובר בפגם יוצא מגדר הרגיל ולכן השתמשתי במוצץ השני ועכשיו גיליתי שגם הוא עומד להתפרק. מיהרתי לפנות למוקד הלקוחות של אבנט (שחזרו אלי רק לאחר שלושה ימים) שאמרו לי כי תוחלת החיים של מוצץ היא חודשיים- האם יש בטענה כזאת כדי להצדיק סיכון חיים של ילד??? (מה גם שהשתמשנו במוצץ פחות מחודשיים). מדובר ממש בסכנה. השמרו ותישמרו על הקטנים!!! אני אוסיף ואומר כי מאד התאכזבתי משירות הלקוחות של AVENT ומוצריה.
    למי שמעוניין אשמח להרחיב במייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראו תמונה של המוצץ המפורק

איתן
    26/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו