מאוכזבת מפג פרגו- הטיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת מפג פרגו- הטיולון
    אמא
    29/08/2010

אחרי חיפושים ארוכים מאד, קנינו את הפג פרגו פליקו סי 2010.אין מה לומר- עגלה יפיפיה, אבל...
    אחרי שהיתה לי אינגליזינה ג'ט במשך 15 שנים ולא עשתה בעיות כמעט בכלל, ציפיתי לקבל לפחות את אותו הדבר.טעיתי! העגלה לא נפתחת בקליק, כלומר אני צריכה "לעזור" לה בלחיצה על 2 הסוגרים שנמצאים משני הצדדים, לדעתי זה היה אמור להתרחש עצמאית, אבל אחרי שעגלה אחת הוחלפה מסיבה זו מיידית, ואחרי ששוחחתי עם אמא נוספת שיש לה את העגלה ואמרה שכך זה גם אצלה, אני מאוכזבת! מה דעתכם? האם לחזור שוב לחנות? האם זה באמת צריך להיות כך? אולי שווה לחזור לחנות ולקנות משהו אחר, העגלה אצלי רק שבועיים...אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת מפג פרגו- הטיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליקו סי

יובל שיזף
    31/08/2010

אני ממליץ לך לפנות לשרות של פופיק וישלוח לך שירות לבית הלקוח לבדוק את העגלה.
    לחלק קטן מהעגלות פליקו סי 2010 היו כמה בעיות עם הסל חפצים שיקשה על הפתיחה של העגלה.
    כתדברי עם השרות יפתרו לך את הבעיה במקום.
    ברגע שהבעיה תפתר את תהני מהעגלה מאד. אחת העגלות הטובות שפג ייצרו.
    יש לעגלה אבא ואמא שלוקחים אחריות על המוצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אעשה זאת בהחלט!

אמא
    31/08/2010

אתה מעודד אותי שלא שגיתי בבחירתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לחברת פופיק על השירות הנהדר!

אמא
    07/09/2010

ירבו כמותכם בישראל! שנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו