מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
מצאתי אותה ב-2800
ליאור25/11/2010במוצצים ובבייבי מישל (בירושלים) מצאתי את העגלה ב-2890. גם חושבת לקנות אותה - בעיקר כי היא כל כך יפה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר סייבקס
צופיה29/11/2010קניתי טיולון ואמבטיה ללא סלקל ב2300. הבנתי שמחיר עם סל קל 2900
בבייבי קלאב בפתח תקוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציבות עגלת סייבקסיוסי30/08/2010
היי
אנו לקראת לידה וחושבים לקנות את עגלת סייבקס .
מקווים שהבחירה שלנו נכונה, נשמח לשמוע מאנשים שי להם עגלה גזו.
שאלה - האם כאשר מחברים את הטיולון היא מספיק יציבה ולא נופלת אחורה כארש תולים עליה את התיק ואולי גם שקיות?
אודה על עזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת סייבקס
מלי שבתאי02/09/2010שלום לכם!
העגלה מאוד יציבה העגלה מעולה יש לי אותה כבר מספיק זמן אני תולה תיק מלא וכבד והכל בסדר היא מחזיקה הכל והיא יציבה מאוד אין שום סיבה לדאגה זו בחירה מומלצת מאוד מניסיון.
היא עגלה אמינה וקלילה וממש ממש נוחה ממליצה בחום!
לידה קלה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציבות עגלת הסייבקס - תשובה מוסמכת
גילי02/09/2010עם כל הכבוד וההערכה שיש לי למלי ומבלי לפגוע בה, הייתי רצה לקבל
תשובה מאחד מאנשי המערכת לעניין יציבות הסייבקס (השאלה הועלתה מספר פעמים).
לא ברור לי למה אנשי המערכת נמנעים מלענות על השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סייבקס
גילה10/09/2010מלי שבתאי, האם את עובדת אצל היבואן של סייבקס? יש לציין כי אני הזמנתי את העגלה ולאחר מכן המשכתי לבחון את הנושא בפורום זה, עושה רושם שכל פעם שהמילה מוזכרת את מגיבה. האם את טוקבקיסטית בתשלום? הצטערתי לגלות את שיטת השיווק האגרסיבית ואני שוקלת ברצינות לבטל את הזמנתי עקב כך (אם המוצר טוב אין צורך ברמייה של הצרכן).
למומחי הפורום, מה דעתכם הכנה על עגלת סייבקס מבחינת תמיכה שהיא מציעה לתינוק במצב טיולון, עמידות המרכב ורוחב האמבטיה (שאלות שאני מתלבטת בהן, ובגללן נכנסתי לפורום וראיתי את תשובותיה של מלי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי10/09/2010שלום לך גילה!
אני לא עובדת אצל אף אחד ובטח לא מקבלת כסף מאף אחד ואם נוצר לך רושם כזה קבלי התנצלות כנה.
אני המלצתי על העגלה כמו כל אחד באתר ולא יותר מיזה.
אני ממליצה רק כשמדברים על הסייבקס מפני שזה מה שיש לי ואני מאוד מרוצה אין לי עגלה אחרת שאני יכולה להמליץ עליה.
שיהיה לך חג שמח ושנה טובה ולכלל אורחי הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילה
גילי10/09/2010גילה שלום,
גם אני מתכוונת לקנות את עגלת הסייבקס וניסיתי לחפש מידע לגבי העגלה בכל דרך אפשרית (פורומים בארץ, פורומים בחו"ל, אני עוצרת כל אם עם עגלת הסייבקס - בנתיים פגשתי רק3 וכולן מרוצות אך כולן עדיין בשלב האמבטיה ).
גם אני שמתי לב שבכל פעם שהעגלה מוזכרת בפורום יש תגובה של מלי שבתאי וחשבתי שמדובר בטוקבקים בתשלום, אולם לדעתי אם היה מדובר בטוקבקים בתשלום, מלי הייתה מגיבה כל פעם בשם אחר כדי לא לעורר את החשד שמדובר בטוקבק בתשלום. שימי לב שאין צורך להירשם לפורום זה כדי להגיב וניתן להגיב כל פעם בשם אחר.
לגבי הסייבקס אני מאוד אוהבת את העגלה וכנראה שאקנה אותה. הדבר העיקרי שמפריע לי הוא ענייין היציבות. הפעלתי לחץ על ידית העגלה לחץ יחסית מאסיבי והצלחתי להפוך אותה, זאת לעומת הפג פרגו מודולר טריפיקס שאותה לא הצלחתי להפוך גם כאשר הפעלתי את כל כוחי . ובכל מה שנוגע אליה מדובר בללכת על בטוח. לכן אני עדיין מתלבטת בין שתי העגלות הללו.
אשמח אם נוכל לשוחח בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסייבקס שלי
דנה03/09/2010משתמשת עם סייבקס דגם קליסטו,מאוד מרוצה ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטויות שלי
גילה12/09/2010החשובה בהן- שהעגלה חדשה ולא מוכרת, ואני חוששת שנמצא את עצמנו בעוד כמה חודשים עם בעיה ולא נדע מי האבא והאמא של העגלה.
לגבי יציבות אני חושבת שעם ילד ועם חלוקה של הדברים שניקח איתנו בעגלה בין התיק לסל שלמטה אמור להיות בסדר...
לא כ"כ השוויתי עם הפג מודולר כי היא כבדה בבערך 3 ק"ג, וכנראה שבגלל זה גם יותר יציבה, וגם כי יש לה שתי ידיות ואני מעוניינת באחת.
התלבטות נוספת- האמבטיה, שלדעתי תחזיק רק עד גיל 3 חודשים וזה במקרה הטוב..
סה"כ דיברתי עם בעלי ואנחנו די סגורים על הסייבקס. ולדעתי הטוקבקים אכן היו בתשלום, אני לא מכירה הרבה אימהות לתינוק בן 4 חודשים שיש להן פנאי להגיב בפורום עגלות בתכיפות כזו גבוהה. אולי היא פשוט לט מתוחכמת כ"כ..
אסיים בשאלה החשובה ליועצי הפורום: האם היבואן אמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציבות סייבקס
אביבית מולכו04/09/2010יוסי היי
מספר תשובות לשאלתך:
טיולון - של סייבקס ושל הרבה מאוד חברות מיוצר במשקל קל , בכדי שאתה באמת תוכל להשתמש בעגלה שנתיים ולא 5 חודשים ואחר כך תחפש לקנות טיולון בכדי להקל על הניידות.
כל העגלות/טיולונים מיוצרים בידיעה שאנו נצטרך לשאת משקל של תיק סטנדרטי.
כל טיולון שתראה בחנויות ותעמיס עליו תיק ושקיות של הקניות לשבת ייפול!
לעגלה יש שימוש מדוייק - הסעת פעוט והעמסת משקל סביר!
עגלת סייבקס היא באמת עגלה טובה וגם הטיולונים שלהם נהדרים - שוב יש להבין את משמעות המילה טיולון!
אני יכולה לתת לך דוגמא - ישנה עגלה הנראת מיני גוגר המיוצרת עם שלושה גלגלים, כל הזמן שואלים האם היא תתהפך עם תיק עליה, אז אני אספר לך, ששמתי על העגלה תיק ריק ששוקל 3 ק"ג ושמתי בו את כל - אבל את כל הדברים הנחוצים ליציאה מהבית, העגלה מעולם לא התהפכה, הגדלתי לעשות והעמסתי על העגלה 5 שקיות של קניות מהסופר והעגלה - ללא ילד עליה התהפכה. מה שמלמד אותנו שכמו כל דברים בחיים יש לעשות הכל המידה המתאימה ולא להגזים!
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סייבקס
יוסי05/09/2010תודה על התשובות של כולם.
אנו נרכוש עגלה זו.
היכן קונים את העגלה במחיר הכי זול שאפשר? מישהו יודע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אנחנו מחפשים
danaligo05/09/2010גם אנחנו השתכנענו שזו העגלה שהכי מתאימה לנו, מבחינת משקל, גודל, אמבטיה+סלקל+טיולון, אפשרות לשנות את זוית הישיבה בטיולון, ידית אחת, קיפול קטן וביד אחת וכו'.
בדקנו מספר מקומות וכולם רוצים עבורה 3300 שקל. נשמח לדעת אם מישהו מצא מקום שמוכר בפחות. חיפשנו ביד 2, ואין אף אחד מוכר. מקווה שהסיבה היא שהעגלה כ"כ מוצלחת שאף אחד לא רוצה לוותר עליה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע העגלה
גילי05/09/2010גם אני כנראה ארכוש את הסייבקס.
באיזה צבע אתם קונים אותה?
יש לי בת בבטן ואני מאוד מתלהבת מהצבע הסגול אבל חוששת שהוא
לא מתאים לבן (ואני מקווה שבפעם הבאה יהיה לי בן).
לכן חשבתי על צבע יותר נייטלי כמו טורקיז או בורדו,
למרות שאני פחות מתלהבת מהם.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצצים
נתי30/11/2010קניתי ברשת מוצצים קרית גת ב-2890 כולל כל החלקים והסלקל וגם נהניתי מהשירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסיס לסלקל סייבקס ...האם חיוני ?
רוני01/12/2010האם חובה לקנות את הבסיס לסלקל ?
מבחינה בטיחותית הם ממליצים, אבל זה עוד 400 ש"ח לעלויות של עגלת סייבקס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסיס לסלקל סייבקס ...האם חיוני ? - תגובה
קובי רוזנברג02/12/2010שלום תמרה
לא חובה לקנות בסיס ניתן לקשור את הסלקל ללא הבסיס.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)