עזרה בבחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה
    יולי
    17/09/2010

שלום,
    אני מחפשת עגלה טובה, נוחה וקלה (עם אמבטיה). ומתלבטת בין 3 עגלות שהמליצו לי עליהן:
    1. אינגליזינה זיפי סטריפ 2009.
    2. פג פרגו P3.
    3. בייבי ג'וגר סיטי מיני - שנראית נוחה, אבל הבנתי שיש איתה בעיות (לא נוח לגב של התינוק, לא יציבה וכד').
    האם אתם יכולים לעזור לי (או להמליץ על עגלה יותר טובה מהן).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה

ניצן
    21/09/2010

הי,

אנו התלבטנו בין אינגליזינה לבייבי ג'וגר ובסוף לקחנו בייבי ג'וגר.
    קודם כל, הבנו שבשילב מוכרים כבר רק את הדגמים של 2010 (אינגליזינה). שנית, המשקל היה לנו מאוד חשוב, ויש הבדל של 4 קילו בין העגלות במצב טיולון. עם באמבטיה של הבייביג'וגר אין פער.
    יש לנו ילד בן 5 חודשים ואנו כבר עם הטיולון (סחבנו הרבה עם האבמטיה) ומרוצים משניהם. לטיולון קונים קרש תמיכה לגב (הוספה של 50 ש"ח או משהו כזה), ויש לו מקום ייעודי בעגלה. הוספנו גם פגוש (150 ש"ח אם אני זוכרת נכון). עגלה מצויינת...

ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יולי היי

אביבית מולכו
    23/09/2010

ממליצה לך ללכת או על פג פרגו או על סיטי מיני.
    בנוגע לשמועות על עגלה זו או אחרת, קחי בחשבון שכל מוצר שמשתמשים בו נכון ולפי ההוראות עובד נפלא, נשאר יציב ונשמר לשנים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו