מזרן לטיולון סיטי מיני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן לטיולון סיטי מיני
    dror
    21/09/2010

שלום,
    יש לי עגלת בייבי ג'וגר סיטי מיני, השבוע החלפתי את האמבטיה לטיולון וראיתי שאין שום תמיכה לגב בטיולון. זה הגיוני ככה זה צריך להיות?
    ואם כן, איזה מזרן אני צריכה לקנות לטיולון הזה?

תודה,
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרן לטיולון סיטי מיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייבי גוגר - מעבר לטיולון

לילך
    21/09/2011

עמרי שלי רק בן חודשיים, אבל נראה לי שצפוף לו באמבטיה.(משקל 6 קילו ואורך 60 ס"מ).
    אני מתלבטת קשות אם להעביר אותו לטיולון, במצב שכיבה כמובן.
    אשמח לשמוע מנסיונכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן לסיטי מיני

אביבית מולכו
    23/09/2010

דרור היי
    בגב העגלה רצוי שיהיה קרש - אם אין לך ניתן לרכוש אותו, זה מייצב את גב העגלה, בנוסף אני מציעה לך לשים מזרן עגלה עבה וטוב - מזרן עגלה של בייבי טק יכול בהחלט לענות על הצרכים שלך.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכת גב לטיולון בייבי גוגר

לילך
    21/09/2011

קיבלתי קרש לגב כשקניתי את הטיולון, אולם אני רואה שכבר יש שם מעין פלסטיק קשיח.
    האם זה במקום הקרש? האם להחליפו בקרש?

לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ושאלה נוספת.....

dror
    23/09/2010

לא הייתי אמורה לקבל את הקרש עם קניית העגלה?
    זה ממש הזוי שאני קונה עגלה משולבת ולא יכולה להשתמש בטיולון בלי להתחיל לקנות לו כל מיני תוספות....
    גם ככה העגלה הזו יקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי גוגר

קובי רוזנברג
    24/09/2010

שלום דרור
    ישנם חנויות שמספקות את הקרש עם הגלה ביחד, למרות שהיבואן מוכר את הקרשים בנפרד מלבד עגלות תאומים, ולכן ישנם חנויות שמחייבות את הלקוח על הקרש.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו