מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ABC mambaענת26/09/2010
שלום
רציתי לשאול אנשים שמכירים מנסיון את העגלה הזו - האם היא מומלצת או לא?
יש לה חסרונות? אם כן מה הם?
האם קל לקפל אותה?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחברה שלי יש אותה
אביטל27/09/2010חברה שלי רכשה אותה. התינוקת שלה היום בת 5 חודשים. היא מאוד מרוצה ממנה. העגלה גבוהה ומתקפלת מאו בקלות וגם יפה מאוד. יש סל מאוד רחב בתחתית. חסרון יחיד הוא רוחב הגלגלים האחוריים. מאוד מאוד רחב ולא נכנס לכל מקום אז אם יש מעלית בבית צריך לבדוק שהיא נכנסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ממבה ווליצה
דגנית28/09/2010לי יש אותה כבר כמעט שנה. מאוד מרוצה. העגלה קלה מאוד. גם השירות טוב מאוד.
(היתה לנו בעיה עם הקיפול, בא אלינו הביתה טכנאי למחרת וסידר על המקום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת המלצה
שרוני28/09/2010לי יש את הממבה כמעט חמישה חודשים, והיא העגלה הכי טובה שיכולתי לאחל לעצמי.
כן, הסל גדול מאוד, אבל גם הטיולון והאמבטיה מאוד מרווחים, שזה חשוב אם יש לך שמנמון כמו שלי יש.
חוץ מזה, מאוד קל להסיע אותה, ואני מאוד אוהבת איך שהיא נראית. יש לה מראה מכובד משהו בהשוואה לעגלות חייזרים שיש לחברות אחרות :-).
היא רחבה, זה בטוח, אבל אצלי זה לא מהווה בעיה. צריך לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ממבה
רועי29/09/2010היי
יש לי את הממבה והיא מדהימה רכשתי אותה בבייבי לאב לפני 3 חודשים במחיר מדהים של 4000 ש"ח כולל סל קל מחיר שהיה זול יותר ב 1000 ש"י משאר החנויות
בקיצר מומלצת בחום
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4000 כולל סל קל זה
ענת29/09/2010ממש זול!!
עכשיו ראינו אותה בביג בייבי ב 4200 לא כולל סל-קל
תודה על התגובות, נשמע שהעגלה טובה
זה תינוק ראשון ואני ממש קלולס בתחום
אני קטנטונת בגוף כך שחשוב לי עגלה קלה וממה שהרגשתי היא באמת קלה
אבל התלבטתי כי בחנות ניסיתי פעם אחת לקפל אותה ודיי התקשתי, אולי צריך לנסות עוד פעם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ממבה
רננה05/10/2010מצטערת להרוס את החגיגה אבל...
לאחותי יש את עגלת ממבה והיא ממש לא מבסוטית מהעגלה!
בדיעבד היא מצטערת שהיא הלכה דווקא על הממבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)