מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עגלהענבל01/10/2010
שלום
אני מחפשת עגלה ש:
1. לא כבדה
2. שתהיה אמבטיה
3. קיפול קל
4. עם ידית אחת
מהסקר שביצענו מאוד אהבנו את CAM
יש עוד עגלות מומלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת עגלה - תגובה
אביבית מולכו05/10/2010ענבל היי
קאם
ביייבי גוגר
סייבקס
כולן עם ידית אחת, עם אמבטיה וקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcybex
מלי שבתאי08/10/2010שלום לך!
מה שאת מתארת זה בדיוק קליסטו של סייבקס יש לי אותה כיום ואני מאוד מרוצה,
היא קלה עם ידית אחת עם אמבטיה ומתקפלת למטריה, ממליצה בחום!
לידה קלילה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממבה של ABC Design
שרוני11/10/20101. קלה יחסית
2. יש לה אמבטיה וטיולון מרווחים מאוד!
3. קיפול קל שעומד לבד :-)
4. ידית אחת...
חוץ מזה, היא מאוד יפה לטעמי, וקראתי עליה הרבה המלצות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת... לפחות אל תטעי
שרוני24/10/20101. כל העגלות היום מיוצרות בסין. ייצור בסין לא חייב להיות גרוע. גם האייפד מיוצר בסין! השאלה היא מי מדריך ומפקח על היצור של העגלה.
2. אני עדיין זוכרת ששמתי עין על הבלו 2, והמוכר הסביר לי על ההבדלים ביניהן. אי אפשר להשוות בין הבדים שלהן, הגלגלים, איכות הבניה, המשקל, האחריות, הצבע השחור המזעזע של הבלו 2...
3. לא תמיד לקנות מוצר זול יותר זו צרכנות נבונה. לפעמים התמורה שווה את הכסף, כמו במקרה של הממבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק חבל שהיא מיוצרת בסין
yaelugasi24/10/2010בנוגע לABC עגלה סינית שלא מצדיקה את המחיר שלה.
ביחס תמורה לכסף עדיף לך לרכוש את הבלו 2 של דר' בייבי.
היא מיוצרת באותו מפעל עם הABC והדגם שלה זהה לדגם הממבה.
המחיר בקופה- חצי!
שיעור מזורז בצרכנות נבונה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס, כתבתי תגובה לעצמי. זו בשבילך
שרוני24/10/2010. כל העגלות היום מיוצרות בסין. ייצור בסין לא חייב להיות גרוע. גם האייפד מיוצר בסין! השאלה היא מי מדריך ומפקח על היצור של העגלה.
2. אני עדיין זוכרת ששמתי עין על הבלו 2, והמוכר הסביר לי על ההבדלים ביניהן. אי אפשר להשוות בין הבדים שלהן, הגלגלים, איכות הבניה, המשקל, האחריות, הצבע השחור המזעזע של הבלו 2...
3. לא תמיד לקנות מוצר זול יותר זו צרכנות נבונה. לפעמים התמורה שווה את הכסף, כמו במקרה של הממבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)