מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה של בייבי ג'וניור מיניענת01/10/2010
שלום,
אחרי ניסיונות לקפל ולפתוח עגלות שונות מצאתי שהעגלה של בייבי ג'וניור מיני הכי קלה (לי לפחות) לפתיחה וסגירה והיא גם קלה במשקל. אהבתי גם את האמבטיה שיושבת גבוה.
הבעיה היא שהטיולון שלה פחות מציאה, הגב לא חזק במיוחד, הריפוד דק ולא ניתן לכוון את הרגליים.
אז חשבתי שאולי כדאי לקנות בנתיים רק את העגלה עם העריסה (ב 1500 ש"ח) ובהמשך לקנות טיולון של חברה אחרת.
מה דעתכם? אני עושה נכון?
האם יש לכם דיעה לטוב או לרע על העגלה עם העריסה?
או שיש לכם מילים טובות על הטיולון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת בייבי ג'וגר
ענת מגן01/10/2010היי ענת
לאחר התלבטויות רבות רכשתי את הבייבי ג'וגר טיולון ועריסה ואני ממש ממש מרוצה
הקיפול נוח ביותר ולאחר שמוסיפים את הקרש בגב ומזרן לטיולון הוא יכול גם להתאים לתינוק בן יומו, הקיפול של העגלה ממש אבל ממש נוח והיא קלה להפליא
רכשתי את העגלה בבייבי לאב סניף תל אביב במחיר של 2699 ש"ח כולל האמבטיה
אני ממליצה בחום גם על העגלה וגם על החנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי ג'וגר מיני סיטי
אירן01/10/2010שלום. האים העגלה יציבה? הרי רוב הזוגות קונים את העגלה בגלל שהיא נוחה מאוד בקיפול וקלה במשקל, אבל עיניין של היציבות קצת יותר קשה לבדוק בחנות?!.
יש הרבה סיפורים סביב אי יציבות של העגלה, שהיא יכולה להתהפך ביחד עם תינוק, שאסור לשים עליה תיק וכו'. וזאת אחת הבעיות של העגלה בנוסף לזה שהטיולון באזור של הגב לא כל כך טוב לילד. מה שמפריע לי להגיע להחלטה לקנות אותה. אפשר לקבל קצת מידע על היציבות שלה מתוך הנסיון שלך?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי ג'וגר מיני סיטי - תגובה
אביבית מולכו05/10/2010אירן היי
נכון שרוב הזוגות רוכשים עגלה זו בגלל הקיפול והמשקל, מה שנכון מאחר ובעצם העגלה משמשת אותנו יום יום וחשוב לנו שלא תהייה מסורבלת ו/או קשה לתפעול.
בנוגע ליציבות ולשימוש, בייבי גוגר הינה עגלת שלושה גלגלים מה שבעצם יוצר מבנה של משולש , בעגלת שלושה גלגלים יש לנהוג אחרת ! בנוגע להתהפכויות, נכון שבחנויות קשה מאוד לראות את יציבות העגלה (כל עגלה), אני יכולה לומר מנסיון שלי שמעולם לא התהפכה לי העגלה, בטח שלא עם תינוק בפנים! ואני מדברת על כך שתלוי על העגלה תיק לא קל בכלל ולעיתים גם קניות מהסופר תלויות על הידית. מצד שני, במצב של עריסה מאחר ושוב, אנו מדברים על מסגרת של משולש אם מישהו יתן דחיפה הגונה העגלה תתהפך. גם בנושא המשקלים על הבייבי גוגר ועל כל עגלה יש לדאוג לא לתלות משקל מטורף מאחר ושום עגלה מתחת ל- 15 ק"ג לא חזקה מספיק בכדי לשאת עודף משקל - העגלות לא בנויות לכך! ואנו משום מה נוטים להפוך עגלת תינוק לעגלת מסע.
בנוגע לטיולון , ניתן לשים קרש בגב ולרפד את פנים הטיולון ברפודית או במזרן איכותי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה
ענת02/10/2010את כבר משתמשת בטיולון??
אני יודעת שאפשר להוסיף קרש בגב בטיולון אבל המושב נשאר כמו שהוא (יריעה מתוחה) האם המושב מספיק נוח??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לענת
ענת מגן02/10/2010היי ענת,
אני כבר משתמשת בטיולון והוא נהדר אין שום בעיה של יציבות
לפני שרכשתי את העגלה בדקתי את התקן שלה וגיליתי שהיא עומדת בתקנים האירופאים והאמריקאים שהם מחמירים יותר מהתקן הישראלי אחלה עגלה ממליצה בחום מה שחשוב זה להזמין מראש מכיוון שיש תמיד חוסר במלאים חברה טובה שלי נאלצה להזמין אותה מארה"ב מכיוון שאזל המלאי בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה של בייבי ג'וניור מיני - תגובה
אביבית מולכו05/10/2010ענת היי
הקיפול של בייבי גוגר הוא בהחלט גולת הכותרת של העגלה ולאחר מכן מגיע נושא המשקל שגם הוא מנצח.
העריסה בביבי גוגר היא אכן גבוהה וזה ייתרון עצום!
בנוגע להתלבטות שלך בעניין הטיולון, כל נושא קיפול העגלה בעצם נוח הרבה יותר במצב של טיולון מאחר ובגמר השימוש פשוט מושכים את הידית והעגלה מקופלת, זה מאוד מקל ביום-יום. בנוגע לגב - שמים קרש = חלק מהחנויות נותנות את הקרש במעמד קניית העגלה בחלק מהחנויות יש לרכוש את הקרש בנפרד.
בנוגע לטיולון, כמעט בכל עגלה כשעוברים לטיולון הילדים עדיין קטנטנים (4 חודשים לערך) ולכן מאוד נוח ונכון לרפד את פנים הטיולון במזרן איכותי או בריפודית.
נושא הרגליים קבוע ולא ניתן לשינוי.
מקווה שעניתי על כל ההתלבטויות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל ההורים החדשים
רוית07/10/2010בכל שנה יוצאות עשרות עגלות חדשות עם צבעים חדשים ושיכלולים מעניינים אני חייבת לומר לכם מנסיון (הריון 4 כיום) שאל תסתנוורו...... תקנו משהו במחיר סביר שאתם יכולים לעמוד בו אחרי הכל זה בית ובשורה התחתונה ילדים עולים הרבה מאוד כסף גם אחרי העגלה.גם עגלה שעולה 1000 ש"ח יכולה להיות בהחלט לא פלות טובה נסיון שיהיה לכולם בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)