מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין 3 עגלותסיגל04/10/2010
יש לי התלבטות בין:
1. עגלת X MAX של דוקטור בייבי,
2. עגלת מקלרן XLR
3. עגלת סטאר לייט של איזי בייבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים??
סיגל10/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לא סטאר לייט סכנה לתינוק מנסיון.
ירון11/10/2010רק היום הבן שלי כמעט נפל מהעגלה הבטיחותית הזו!.
מנסיון עגלת סטאר לייט בעלת בעיות רבות.
מאיפה להתחיל בכלל?!.
1.חייבים להרים את הגלגלים הקדמיים בכל פעם שעולים מדרכה גם אם היא נמוכה.
2.שחיקה מהירה של גלגלי העגלה אינו בטיחותי!.
3.המתאם שאליו מתחברים הסלקל, טיולון ואמבטייה לעגלה מועד לפורענות ז"א לברגים שבו יש נטייה להשתחרר במקרים מסויימים דבר שאינו בטיחותי בעליל!.
4.רצועות הבטיחות המאבטחות את התינוק בטיולון שנכתב עליו בפרוש שמתאים ל6 חודשים ומעלה אינן מתכוונות למצב המאפשר שימוש לילד בן 6 שגובהו ומשקלו נמצאים תקינים ובממוצע העליון לגילו. נוצר מצב בו התינוק יכול להשתרר בקלות יחסית וליפול מהטיולון.
5.ספוג באמבטיה אינו מספיק קשיח ושוקע לאחר כמה שימושים.
בקיצור מנסיון שלי עגלה מאוד לא בטיחותית במיוחד כשהילד גדל ורוצה לצאת מהטיולון. שנייה אחת של חוסר ריכוז מצד ההורים והילד יכול ליפול לריצפה. אגב סליחה אמרתי ילד התכוונתי לתינוק בן 6 חודשים בלבד!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין 3 עגלות - תגובה
קובי רוזנברג13/10/2010שלום סיגל
ציינת 2 עגלות משולבות ועגלת טיולון, התפיסה האישית שלי היא לוותר על האמבטיה (הכי חשוב שיהיה כמה שיותר פרקטי) ,אבל עוד פעם זו דעתי האישית כל זוג עם הרצונות והצרכים שלו ותמיד אני אומר מה שמתאים ל-X לאו דווקא מתאים ל-Y.
בעייני ה-XLR נותנת את הפיתרון כבר מהיום הראשון עגלה אייכותית, נכון היא ללא קשר עין ובלי 180 מעלות, אבל היא אכן מתאימה מגיל 0+ על הגב בלבד, גגון עם הצללה מצויינת, גלגלים מוקצפים, שילדה חזקה, כל האיבזור לשלב הראשוני וכו'
בקיצור סיגל קודם את צריכה להחליט האם את בעניין של עגלות משולבות או לא.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיגל17/10/2010אני מעדיפה עגלה משולבת ההתלבטות כרגע היא בין:
סטאר לייט, X MAX או בלו 2 מה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
קובי רוזנברג17/10/2010שלום סיגל
לפי דעתי בלו 2, אולי היא קצת מאסיבית יותר, אבל הרבה יותר חזקה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)