מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
ניסית לצרף תמונה?
מתלבטת24/10/2010כי לא ראיתי כלום...
אשמח לדעת איזה צבע לקחת :)
גם אני הזמנתי אותה בסוף.. רק לבחור את הצבע היה כאב ראש... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבה קאר מול מוצי מה עדיף?יעל מלמד07/10/2010
היי
ברצוני לקבל חוות דעת על שתי עגלות שנסגרתי עליהן והן המועמדות הסופיות שלי הבבה קאר והמוצי את ההשוואה עשיתי בבייבי לאב
בבה קאר
יתרונות: מיוצרת באירופה
טיולון שנשכב 180 מעלות וניתן לחברו עם ונגד כיוון הנסיעה
אפשרות לרכישה ללא אמבטיה (מכיוון שהטיולון נשכב)
בדים איכותיים
מאובזרת
מגיעה עם סל קל תואם
חסרונות:יקרה יותר מהמוצי
שילדה טיפה כבדה
יחסית חדשה בישראל
מוצי
יתרונות: זולה יותר מהבבה קאר
נמכרת זמן רב בישראל
שילדה קלה יותר מהבבה קאר
חסרונות:רחבה מאוד
לא מגיעה עם סלקל
בדים פחות איכותיים
אשמח לקבל המלצות נוספות
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלעת בדיוק להתלבטות שלי....
מתלבטת13/10/2010אשמח לדעת מה החלטת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה- בבה קאר מול מוצי
yaelugasi24/10/2010היי,
אני יכולה להמליץ רק מתוך ניסיון...
אני בין הראשונים (אם לא הראשונה) שקיבלה את הבבה קאר.
אני כבר 3 חודשים משתמשת בה וחייבת לציין שזה אכן חוויה.
העגלה סופר איכותית וכל יום אני מגלה בה משהו חדש שלא ידעתי קודם.
אין אמא/אמא לעתיד ברחוב שלא עוצרת לשאול אותי על העגלה מרוב שהיא מרהיבה.
אכן מבחינת משקל היא קצת כבדה אבל זה לא משהו שהוא כ"כ קריטי,
מכוון שהקיפול שלה מאוד נוח.
אם השיקול הוא כלכלי ויש באפשרותך לרכוש את העגלה ללא האמבטיה ולהוזיל עלויות- עשי זאת!
לי לא ניתנה האופציה (ביום שהזמנתי אותה היא רק הגיעה כתצוגה לחנות, בדיוק פתחו את הארגזים).
אין לך מה לחשוש בגלל שהיא חדשה בארץ, יש המון ביקורות מצויינות באתרים מאירופה. מדובר בחברה ותיקה עם ותק של מעל 25 שנה עם שם נרדף לאיכות וליוקרה.
מקוה שעזרתי =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבבה קאר שלי
yaelugasi24/10/2010וזו העגלה שלי =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגביי הבבה קאר
עילאי22/02/2011אתה יכולה בבקשה לומר לי לאיזה רכב נכנס הבבה קאר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)