המלצה על חנות- בייבי לאב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על חנות- בייבי לאב
    לינור מסריק
    08/10/2010

היי
    במגרת החיפושים אחרי העגלה המושלמת הגעתי לסניף ת"א של רשת בייבי לאב שם יצא לי להשוות בין הפג המוצי והבבה קאר אומנם לא סגרתי על עגלה אבל השירות היחס והמקצועיות ראויים לשבח זאת אחרי יחס מזלזל לו זכיתי ברשתות גדולות יותר

לינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על חנות- בייבי לאב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לעגלות שבדקת

מתלבטת
    13/10/2010

אני גם מתלבטת בין הבבהקאר למוצי.
    אני אוהבת יותר את הבבהקאר אבל המוצי קלה יותר נראה לי,
    ועל המוצי יש מלא תגובות שממש כייף ללכת איתה
    ועל הבבהקאר עוד אין כ"כ דעות כי היא חדשה...
    מישהו יכול לעזור בהתלבטות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קאר או מוצי

דנה אברהם
    18/10/2010

היי
    הייתה לי בדיוק את אותה ההתלבטות ולאחר שהשוויתי את שתי העגלות אחת מול השנייה (בסניף ת"א של רשת בייבי לאב) לקחתי את הבבה קאר למרות שהיא הייתה יקרה יותר מהמוצי הסיבה העיקרית היא שלבבה קאר יש את הטיולון הטוב ביותר שיצא לי לבדוק טוב יותר משל המוצי והיא מגיעה מאובזרת לחלוטין נכון שאין עליה הרבה חוות דעת בארץ בעלי הוא דובר ספרדית והוא קרא הרבה מאוד פידבקים חיוביים על העגלה בקיצור ממליצה בחום דבר נוסף בבבה קאר יש למעלה מ 60 צבעים לבחירה

דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, רק שמאד התאכזבתי מהבייבילאב

מתלבטת
    19/10/2010

אחרי שמאד התרשמתי מהם בפעם הראשונה,
    סיכמתי איתם על מחיק לעגלת הבבהקאר הם החליטו שאני יכולה להזמין רק מהצבעים שיש במלאי. ולצערי עכשיו אני "תקועה" עם עגלה שאני בכלל לא סגורה על הצבע שלה, רק כי הם הכריחו אותי לבחור מהיצע מאד מצומצם.
    בנוסף, כשרציתי לשנות את הצבע והתקשרתי ע"מ לעשות זאת - הזמנתי ביום שישי והתקשרתי ביום ראשון בצהריים ע"מ להחליף צבע, נאמר לי כי העגלה כבר הוזמנה, דבר שנראה לי הזוי כשלעצמו, וכי אין לי אפשרות להחליף את הצבע. זו ממש חוצפה. ואני ממש ממש לא מרוצה מהעסקה שעשיתי!.
    בנוסף, הזמנתי מהם גם חדר תינוק שגם איתו היתה לי בעיה לעומת מה שסיכמנו לפני ההזמנה כי בזמן ההזמנה עצמה ישבנו עם "בעלי" הרשת אשר הודיע לנו כי מה שבחרנו יעלה יותר ממה שאמרו לנו- למרות שמה שסוכם רשום בדף שחור על גבי לבן(!!) ללא ספק בכלל. חוצפה שאין כדוגמתה. לא יודעת למה סגרתי איתם בכלל בסוף.
    עשינו טעות ואנחנו מצטערים על כך. כל מי ששואל אותנו עליהם אנחנו מספרים את כל הסיפור.
    חבל שבעלים של רשת מתנהג ככה.
    אנחנו מקווים שלפחות מה שכן הזמנו מהם יגיע כמו שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא ממליצה על בייבי לאב בראשלצ

דנה
    19/10/2010

יחס מחפיר מצד מנהלת החנות, מקום צפוף ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי לאב- לא חייב

yaelugasi
    24/10/2010

אני את הבבה קאר הזמנתי מבייבי קלאב פתח תקוה (צומת סגולה)
    הרבה יותר אדיבים ושרותיים ולי כן החליפו צבע של העגלה שבועים אחרי שהזמנתי אותה (חודש וחצי לפני זמן אספקה מתוכנן).
    מומלץ בחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו