מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על חנות- בייבי לאבלינור מסריק08/10/2010
היי
במגרת החיפושים אחרי העגלה המושלמת הגעתי לסניף ת"א של רשת בייבי לאב שם יצא לי להשוות בין הפג המוצי והבבה קאר אומנם לא סגרתי על עגלה אבל השירות היחס והמקצועיות ראויים לשבח זאת אחרי יחס מזלזל לו זכיתי ברשתות גדולות יותר
לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לעגלות שבדקת
מתלבטת13/10/2010אני גם מתלבטת בין הבבהקאר למוצי.
אני אוהבת יותר את הבבהקאר אבל המוצי קלה יותר נראה לי,
ועל המוצי יש מלא תגובות שממש כייף ללכת איתה
ועל הבבהקאר עוד אין כ"כ דעות כי היא חדשה...
מישהו יכול לעזור בהתלבטות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קאר או מוצי
דנה אברהם18/10/2010היי
הייתה לי בדיוק את אותה ההתלבטות ולאחר שהשוויתי את שתי העגלות אחת מול השנייה (בסניף ת"א של רשת בייבי לאב) לקחתי את הבבה קאר למרות שהיא הייתה יקרה יותר מהמוצי הסיבה העיקרית היא שלבבה קאר יש את הטיולון הטוב ביותר שיצא לי לבדוק טוב יותר משל המוצי והיא מגיעה מאובזרת לחלוטין נכון שאין עליה הרבה חוות דעת בארץ בעלי הוא דובר ספרדית והוא קרא הרבה מאוד פידבקים חיוביים על העגלה בקיצור ממליצה בחום דבר נוסף בבבה קאר יש למעלה מ 60 צבעים לבחירה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, רק שמאד התאכזבתי מהבייבילאב
מתלבטת19/10/2010אחרי שמאד התרשמתי מהם בפעם הראשונה,
סיכמתי איתם על מחיק לעגלת הבבהקאר הם החליטו שאני יכולה להזמין רק מהצבעים שיש במלאי. ולצערי עכשיו אני "תקועה" עם עגלה שאני בכלל לא סגורה על הצבע שלה, רק כי הם הכריחו אותי לבחור מהיצע מאד מצומצם.
בנוסף, כשרציתי לשנות את הצבע והתקשרתי ע"מ לעשות זאת - הזמנתי ביום שישי והתקשרתי ביום ראשון בצהריים ע"מ להחליף צבע, נאמר לי כי העגלה כבר הוזמנה, דבר שנראה לי הזוי כשלעצמו, וכי אין לי אפשרות להחליף את הצבע. זו ממש חוצפה. ואני ממש ממש לא מרוצה מהעסקה שעשיתי!.
בנוסף, הזמנתי מהם גם חדר תינוק שגם איתו היתה לי בעיה לעומת מה שסיכמנו לפני ההזמנה כי בזמן ההזמנה עצמה ישבנו עם "בעלי" הרשת אשר הודיע לנו כי מה שבחרנו יעלה יותר ממה שאמרו לנו- למרות שמה שסוכם רשום בדף שחור על גבי לבן(!!) ללא ספק בכלל. חוצפה שאין כדוגמתה. לא יודעת למה סגרתי איתם בכלל בסוף.
עשינו טעות ואנחנו מצטערים על כך. כל מי ששואל אותנו עליהם אנחנו מספרים את כל הסיפור.
חבל שבעלים של רשת מתנהג ככה.
אנחנו מקווים שלפחות מה שכן הזמנו מהם יגיע כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא ממליצה על בייבי לאב בראשלצ
דנה19/10/2010יחס מחפיר מצד מנהלת החנות, מקום צפוף ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי לאב- לא חייב
yaelugasi24/10/2010אני את הבבה קאר הזמנתי מבייבי קלאב פתח תקוה (צומת סגולה)
הרבה יותר אדיבים ושרותיים ולי כן החליפו צבע של העגלה שבועים אחרי שהזמנתי אותה (חודש וחצי לפני זמן אספקה מתוכנן).
מומלץ בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)