עגלת חורף לתינוקת, המלצות?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת חורף לתינוקת, המלצות?
    עומר
    12/10/2010

מה מומלץ, איפה כדי לבדוק...מה לבדוק?

יש משהו שכדאי לראות ומומלץ לקנות בארה"ב?

האם משתלם לעשות משלוח מארה"ב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת חורף לתינוקת, המלצות? - תגובה

קובי רוזנברג
    13/10/2010

שלום עומר
    כיום רוב העגלות מגיעות עם נילון לגשם והבדים חסינים מים ותמיד אפשר להוסיף נילון לגשם.
    לגביי המלצה לעגלה בוא תנסה לתת לי יותר פרטים מה הכיוון שלכם- עגלה משולבת, חצי משולבת, טרוול סיסטם וכו'.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע, עוד לא יצאנו החוצה לראות

עומר
    13/10/2010

אני מחפש טיפים ראשונים על מה להסתכל, מה ההיתרון בכל אחת מהעגלות מה החסרונות...מה הטווח מחירים, יש לנו עוד 4 חודשים עד ללידה אבל אני רוצה סדר...שגם אם קונים לנו את העגלה מתנה אנו נדע לכוון איזה עגלה לקנות.

בתודה, עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע, עוד לא יצאנו החוצה לראות - תגובה

קובי רוזנברג
    13/10/2010

שלום עומר
    המחירים בשוק נעים בין 390-6000
    הכי טוב ומומלץ להיכנס לחנות תינוקות ולהבין את ההבדלים בין סוגיי העגלות השונים, קשה להעביר אינפורמציה בכתב הכי טוב לראות בעיינים ולנסות לקבל כיוון ראשוני.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו