ממתינה לייעוץ-עגלה לשניים?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ממתינה לייעוץ-עגלה לשניים?
    יעל
    20/10/2010

שלום,לפני מספר ימים ילדתי את בתי..ביום ראשון חגג בני שנתיים.
    אני מתלבטת כמה קריטי לקנות עגלה עם אופציה להוספת כיסא נוסף שהרי יהלי עדיין תינוק, אמנם הולך מרבית הדרך אבל אני בטוחה שבטיולים יעדיף באיזשהו שלב לשבת..כאשר העגלה היא פיל אנד טדס-וייב.מצד שני ...האם היא נוחה לתינוקת מגיל 0 בהנחה שתשמש אותי כעגלה עיקרית עבורה לפחות לשנה שנה וחצי?
    לפני כמה חודשים מכרתי את המוצי שהיתה כבדה נורא ולא רציתי להתעסק איתה ועם שניים למרות שחבל לי שוויתרתי על האמבטיה גדולה ..

מתלבטת קשות...חייבת עגלה...ממתינה לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה לייעוץ-עגלה לשניים? - תגובה

קובי רוזנברג
    21/10/2010

שלום יעל
    תנסי את הרכבת של חברת גרקו.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי בהמשך לתשובתך-גרקו רכבת

יעל
    21/10/2010

האם הכסא הקידמי (לילד הגדול יותר)ניתן להורדה? כי מרבית הזמן כשהוא הולך לא צריך את המושב (והבנתי שהעגלה כבדה בטירוף....וזו הסיבה שמכרתי את המוצי)..אני רוצה שתהיה את האופציה להרכיב כסא ברגע שיתעייף ויבקש....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי בהמשך לתשובתך-גרקו רכבת - תגובה

קובי רוזנברג
    22/10/2010

שלום יעל
    זו לא העגלה המתאימה, כסא נוסף ניתן להרכיב על הבייבי גוגר קלאסיק/עלית, קיים בשוק כיסא שנצמד לעגלה אבל לצערי אני לא מכיר את המוצר.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו