בייבי ג'וגר סיטי מיני סינגל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייבי ג'וגר סיטי מיני סינגל
    שירה אליצור
    21/10/2010

אז קנינו את העגלה ועד עתה השתמשנו באמבטיה. היום רציתי לעבור לטיולון ונראה לי שחסר איזה חלק... היו שני חלקים. הטיולון עצמו שמתחבר עם טיקטקים על שלד העגלה וגגון. אבל שום דבר לא מייצב את הטיולון, הבד כאילו באוויר כזה. חייב להיות משהו שאמור להחזיק הכל.
    מה פספסתי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייבי ג'וגר סיטי מיני סינגל - תגובה

קובי רוזנברג
    21/10/2010

שלום שירה
    אחרי שאת מחברת את כל הטיקטקים תוודאי שסגרת את שתי רצועות הסקווטש מלמטה, במידה ואת לא מסתדרת הכי מומלץ להיכנס לחנות תינוקות ושם יעזרו לך.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שזה יותר מהדרכה

שירה אליצור
    21/10/2010

ראשית תודה על ההתייחסות.
    התחושה היא שצריך להיות חלק נוסף שמחבר את גב הטיולון לכל הקונסטרוקציה.
    למשל כרגע, חוץ מזה שאי אפשר להשען בשום צורה על הדבר הזה, אי אפשר להרים את הטיולון ממצב שכיבה.

אין חלק נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שזה יותר מהדרכה - תגובה

קובי רוזנברג
    22/10/2010

שלום שירה
    הכי טוב לפנות ישירות ליבואן אם את חושבת שיש בעייה.
    בייבי גוגר ישראל 09-7443130
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה, את מרוצה מהעגלה? באיזה גיל

אירן
    21/10/2010

את מעבירה את הילד מאמבטיה לטיולון? איך היציבות של הגב/העגלה? עם האמבטיה יציבות כנראה יותר טובה, לא? השאלה איך הטיולון? אני מאוד מתלבטת האים לקנות את העגלה... תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהאמבטיה אני מאוד מרוצה

שירה אליצור
    21/10/2010

אמנם העגלה מעט לא יציבה אך זה חסרון שלקחתי בחשבון מראש ואני מסתדרת איתו יפה.
    הבת שלי בת 3 חודשים, אבל מאוד חוקרת את העולם ומתעניינת לכן רציתי לעבור מוקדם לטיולון. איני יודעת לספר על הטיולון כיוון שטרם התנסיתי בשימוש בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו