מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת חורף לתינוקת ראשונהעומר27/10/2010
יואו, כמה מבחר כמה כאב ראש, איך יודעים מאיפה להתחיל...?
עשיתי רשימה של כמה דגמים שאהבתי, עדיין בשלב הביקורות והאינטרנט...
אינגליזינה לאונג' 2008/9
פג פרגו און טראק
פג פרגו SWITCH
אינגליזינה זיפי
דגם העגלה: ד"ר בייבי בלו 2007
stokkee
פג פרגו מודולר און טראק 2009 -peg perego modular on trak 2009
צ'יקו קורטינה (2009) – chicco Cortina
פג פרגו מודולר סוויצ' peg perego modular switch
ABC DESIGN MAMBA ממבה
צ'יקו טריו ליבינג (2010) chicco trio living
עגלת קאם פולסר cam pulsar
אני יודע שזה הרבה דגמים וכל אחת עם תכונות שונות.
אנחנו מאוד אהבנו את אינגליזינה...אתם ממליצים?
חשבנו ללכת עם אמבטיה רכה ולא קשיחה, מה דעתכן?
יש לכם המלצות הערות על הדגמים שכתבתי?
מחפש עגלה שתתקפל קומפקטי, שתיכנס לאוטו של האישה (סיריון) ושלי (איביזה)
אנחנו כרגע גרים במושב, אבל עוד שנה גג עוברים לעיר לבניין עם מעלית.
לא גבוהים במיוחד...
התקציב יכול להיות עד 3,500, כמובן שעדיף פחות.(למרות שגם מאוד התלהבתי מה (stokkee השאלה אם יש לה מקום להשים תיק וציוד?)
בתודה, עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת חורף לתינוקת ראשונה - תגובה
אביבית מולכו27/10/2010עומר היי
אתה צודק זה באמת כאב ראש כל נושא העגלות, בחירת עגלה זה אכן נושא מורכב !
אני אומר לך את דעתי :
סדרת העגלות של פג מצויינת, יש להם עגלות באיכות גבוהה והשירות מצויין.
אני אישית לא אהבתי את עגלת stokkee יש לה מבנה מהמם ולא יותר מזה.
גם העגלות של צ'יקו עגלות מצויינות.
אני לא יודעת אם עזרתי הרבה אבל אני מקווה שתצליחו למצוא את העגלה שתשרת אתכם בצורה הטובה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמלצה שלי
שרון27/10/2010אני החלטתי לקנות את הממבה, ואין עליה. קלה להסעה, קלה בכלל, קלה לתפעול... קצת רחבה, אבל זה גם בגלל שהאמבטיה והטיולון שלה מרווחים, ואם אין לך בבית דלתות ממש צרות, אז לא תהיה לך בעיה. עד כאן ההמלצה.
מה שכן יוכל לעזור לך זה פשוט להקדיש יום-יומיים לשיטוט בחנויות. בגלל שאין עגלה מושלמת, אתה צריך לעשות רשימה של תכונות שאתה באמת צריך, ואז ללכת לחנויות, ולנסות להרים אותה, לקפל, להכניס לאוטו, להוציא מהאוטו...
אחרי יום אתה כבר תדע בדיוק מה לקנות. אל תהיה כמונו הנשים שלא יודעות להחליט!
:-)
עכשיו נשאר לך לחפש חנות טובה עם מוכרים טובים, שזה גם אתגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממבה
חנה17/10/2016איזה דגם מצבה רכשת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/10/2016שלום חנה,
דגם הממבה אינו קיים יותר. החליף אותו דגם שנקרא סלסה.
ישנו דגם שנקרא ממבה פלוס אך הוא שונה לחלוטין מדגם הממבה והקשר היחיד בינהם הוא השם בלבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)