מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגל ת בבהקאראיילה02/11/2010
היי מישהי מכירה את עגלת בבהקאר
איפה אפשר להשיג אותה במחיר הכי טוב שיש??
אני ממש רוצה את העגלה הזו... אולי אופציה להזמנה מחו"ל?
אשמח לשמוע כל הצעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבה קאר בבייבי לאב תל אביב
נטע גפני03/11/2010היי
אני קניתי את הבבה קאר בסניף תל אביב של בייבי לאב השירות היה מצוין ואחרי שהגעתי עם הצעה מבייבי קלאב קיבלתי מהם הצעה טובה יותר יש להם מגוון של צבעים והם לא התעצלו להראות לי מבחר של עגלות עד שמצאתי את מה שרציתי יש שם בחור מקסים בשם רועי שממש עזר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבבה קאר שלי
אנסטסיה03/11/2010אני רכשתי בבה קאר בצבע אפרסק בבייבי לאב ראשון לציון קיבלתי אותה לפני יומיים והיא משגעת מצורפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף כמה רצו עבור העגלה?
איילה03/11/2010לקחתן את הכל? עריסה טיולון וסל קל?
מה זה כולל?
אשמח לתגובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיילה-בבה קאר
שירלי ברלאי03/11/2010היי איילה
אני בחרתי לקנות את הבבה קאר לאחר התלבטות בינה לבין הפג סקייט ובחרתי בבבה קאר מכיוון שהיא מגיעה במבחר אינסופי של צבעים ובנוסף התרשמתי שהבדים של העגלה איכותיים יותר המחיר הרשמי של העגלה היה 6000 ש"ח גם בבייבי קלאב וגם בבייבי לאב יש עוד חנות בנתניה שמוכרת את העגלה אבל לא הגעתי עד לשם
בסוף קניתי בסניף תל אביב של בייבי לאב וקיבלתי מחיר טוב במסגרת חבילת לידה בעל המקום בחור בשם רועי היה מקצועי ביותר בהסברים שלו על העגלה(כדאי לחכות שהוא יהיה שם מכיוון שהמוכרים קצת פחות מבינים) בבבחירת הצבעים(יש הבדלים קטנים בין הצבעים יש דגמים שמועצבים ע"י חברת ווג הצרפתית והם קצת שונים)
בסוף בחרתי עגלה אדומה פרחונית מהדגם של הווג בכל מקרה שווה לך לבדוק שם
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירלי
איילה03/11/2010כן הייתי בבייבי קלאב ואני לא ממש זוכרת כמה עלתה שם העגלה משהו בסביבות 5000 ללא הסל קל.
את לקחת הכל כולל הסל קל גם?
מה כוללת חבילת הלידה שלך אם אפשר לדעת.. וכמה היא עלתה סהכ
אני נורא רוצה לקנות את העגלה ולראות אם יש אופציה לשלב אותה כחלק מחבילת לידה וכמה זה יעלה לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)