סייבקס קליסטו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס קליסטו
    אביטל
    03/11/2010

היי,
    אני גם נמנית עם המתלבטים בנוגע לרכישת עגלה זו. אני ממש חוששת מהתהפכות העגלת כאשר מניחים עליה משקל מכיוון שהיא מאוד צרה ולכן הבסיס שלה פחות עמיד יחסית לשאר העגלות. האם יש מישהי/ו שרכש/ה את העגלה ויכול לתת קצת פרטים עליה בנוגע ליציבות?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סייבקס קליסטו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך

Lיצן קטן אחד
    05/11/2010

הבת שלי בת חודש ולי יש את עגלת הסייבקס קליסטו.
    אכן היא נחשבת לעגלה צרה יחסית (אם נשווה נגיד לבוגאבו או משהו דומה),אבל מהנסיון היחסית קצר שלי איתה אני יכולה להגיד לך שהיא דווקא די יציבה-אני שמה עליה תיק גדול של GITTABAGS עם כל מה שצריך כדי לצאת עם תינוק מהבית, והיא לא מתנדנדת לי או משהו כזה..
    האמת שמאוד נוח להתנייד איתה דווקא בגלל שהיא צרה יחסית,כי ככה קל יותר לתמרן איתה בין מעברים וכד'..

שיהיה לך בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס קליסטו - תגובה

אביבית מולכו
    06/11/2010

אביטל היי
    סייבק קליסטו היא עגלה קלה ונוחה מאוד לתפעול, רמת העבירות טובה מאוד והיא נותנת מענה מעולה לאנשים המחפשים גם מרכב שכיבה גם טיולון ויחד עם זאת מעוניינים לקבל עגלה לא כבדה ונוחה לתפעול!
    בנוגע לנושא היציבות, העגלה יציבה אני רואה הרבה הורים שתולים תיק על העגלה והעגלה לא התהפכה להם. כמו כל דבר בחיים גם במשקל שאנו מעמיסים על העגלה (כל עגלה) לא צריך להגזים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס

מלי שבתאי
    13/11/2010

אביטל שלום

קודם כל: אחת העגלות יש לי אותה כבר 7 חודשים אני ממש מרוצה קטנה מתקפלת מטריה טיולון מדהים וממש לא מתהפכת אני שמה תיק שבעלי לא מצליח להרים והיא לא נופלת אחורה אני ממליצה בחום

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו