מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מבקשת המלצות לעגלה טובהשושי09/11/2010
שלום לכם,
בעוד כחודשיים בעז"ה אני עומדת ללדת את ילדינו הראשון.
אנחנו מחפשים עגלה עם אמבטיה וגם טיולון שניתן גם להרכיב עליה סלקל.
חשוב לנו שהידית תהייה אחת ולא שתיים, גלגלים חזקים ולא מתפנצ'רים-עבירות טובה, לא כבדה, מתקפלת בקלות ולגודל קטן יחסית, אמבטיה רחבה ולא צרה, בד כביס ופשוט להוציא ולהחזיר, טיולון 180 מעלות,עם יכולת לשנות את הכיוון לצד שני או את הידית, סל תחתון רחב יחסית וקל לגישה, בולמי זעזועים, מעצורים קלים לתפעול עם הרגל, כיסוי לגשם, גגון עם פתחי איוורור וחלון לאם. עגלה שמתקפלת עם הטיולון ללא צורך להפריד.
נדמה לי שזו כל הרשימה :)
אבקש המלצות גם לגביי בייבי ג'וגר סיטי מיני וגם לגביי קוויני סנז וכמובן כל עגלה אחרת שמתאימה לצרכינו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת המלצות לעגלה טובה - תגובה
קובי רוזנברג10/11/2010שלום שושי
צר לי לאכזב אותך אבל אין עגלה מושלמת בשוק, רו העגלות עונות על הדרישות שרשמת אבל לא על כולן, למשל הבייבי גוגר סיטי מיני עונה על רוב הדרישות אך הטיולון לא מתהפך, לכן בבחירת העגלה חשוב להתאים אותה לצרכים האישיים שלכם וכמובן לרכוש חברה טובה ואמינה, ההמלצה שלי: בייבי גוגר סיטי מיני, סייבקס קליסטו, פג פרגו למרות ה-2 ידיות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבבה קאר עונה על הדרישות שלך
yaelugasi11/11/2010רק שהיא מעט כבדה....
ויחסית יקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתקרב לפג סוויטץ-תקלה עם הגלגל
אילנית12/11/2010גם אני וגם חברה קנינו את הפג פליקו switch דגם של 2010, כי יש לה יתרונות וכי הבטיחו בחברה אחריות עד הבית שנה ראש/ונה.
לשתינו, תוך חודש התחילו בעיות עם הגלגלים של העגלה!!
נתקעתי עם העגלה באמצע הכביש כשגלגל לא הסכים להתיישר!!
התקשרתי לחברה והם התחילו להגיד שהאחריות לא על הגלגלים, ושצריך רק לשמן, והסברתי להם שזו תקלה במנגנון ולא שימון, כי כבר שימנו, והם לא הסכימו לבוא לתקן.
אני אמורה מחיפה להגיע לאבן יהודה לסדר את זה בעצמי, כשאומרים לי שיש אחריותל מלאה עד הבית בשנה ראשונה!! עבר רק חודש מאז שקניתי את העגלה!!! בקושי השתמשנו בה!!!
בחנות משכנעים אותכם נציגי חברת פג (היבואן-פופיק)לקנות את העגלות של פג כי יש אחריות מלאה שנה ראשונה, בטלפון אומרים לכם פתאום שהאחריות היא רק על שלדה!!! ואז מסתבר לכם שההבטחות היו שקריות.
ומה עם הגלגלים? זה לא החלק הכי מהותי וחשוב בעגלה? בלעדיהם עגלה זו לא עגלה!!!
ובמקרה הזה מסתבר שמדובר בתקלה ידועה, אם גם לי וגם לחברה שלי בהפרש של כמה ימים בודדים התחילו בעיות זה אומר דרשני ואומר שבטח מדובר בתקלה חוזרת וידועה בדגם, שהם לא מגלים עליה!!!
בקיצור בנות-להיזהר מהעגלה הזו ומכל האמירות בסגנון "אחריות מלאה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)