עגלה של פג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סוויץ 2011

תמר
    09/12/2010

סליחה עברית זה לא "שפאת אם" שלי, אני דוברת אנגלית אז ההודע למטה יהיה עם שגיות... תסלחו לי מראש ;-)

אני אוהבת את הפליקו כי הוא עגלה מצוינת - עכשיו כשיש סוויץ אני רוצה לקנות חדש.
    מתי יצא הקולקציה של 2011?
    ראיתי את הבדים והם מדליקים מאוד!
    אני רוצה "FANTASY NERO".
    אפשר לעדכן מתי יהיה בחנות?

בקשר לשאלה של אדוה:
    אני ממליצה מאוד מאוד על פג, העגלות שלהם טובות מאוד.
    אני אמא מכורה לעגלות יש לי 3 ילדים ואחד בדרך. קניתי עד הים ~ 10 עגלות וטיולים כי מה לעשות זה התחביב שלי ;-)
    לקנות מוצר מפג זה יותר בטוח מכל חברה חדשה שהיום בשוק -ומחר אולי לא-.
    סייבקס אומנם נראה סטייליש אבל אינה קיימת הרבה זמן ועוד לא הוחיחה אמינות. הגלגלים נראים טוב - נוח לקוון אותם אבל אני מרגישה שהאו קצת שביר - במיוחד להורים אם עוד ילדים שאוהבים לגעת. גם מנגנון הקיפול לא נראת לי מאוד מסיבי - לא נרא לי שכמו הפג אפשר לגדל כמה ילדים איתו - הפליקו שלי עבר עד היום 5 ילדים - את שלי ושל חברות - . אבל לא כל אישה חשוב לה שהעגלה תחזיק מעמד כל כח הרבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה של פג פרגו
    אדוה
    13/11/2010

לפני מספר ימים היינו בחנות שהמליצה לנו בחום על העגלה מודולר סוויץ של פג פרגו.
    העגלה נראית נוחה ויציבה, ובעלת קיפול מהיר.
    עם זאת, ראיתי תגובה בפורום שמזהירה מפני הגלגלים של העגלה - נתקעים וכו'.
    מה אתם יכולים להגיד על הגלגלים של עגלה זו בפרט ועל העגלה בכלל?
    האם יש דגם אחר שאתם יכולים להמליץ?

תודה רבה, אשמח לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה של פג פרגו

הוספת תגובה

• סייבקס

מלי שבתאי
    13/11/2010

שושי שלום

אני אישית ממליצה על הסייבקס קליסטו יש לי את העגלה כבר כמעט 7 חודשים עגלה שעונה על כל הדרישות שלך מלבד זה שהטיולון שלה לא מתהפך אבל הוא טיולון מדהים
    בכל מקרה אני מרוצה

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה של פג פרגו - תגובה

יובל שיזף
    17/11/2010

אני יכול להגיד על הגלגלים שהם לא נתקעים בפני עצמם(אלה עם יש משהו שתוקע אותם), מערכת הגלגלים של העגלה היא מהמתקדמות בעולם אם מערכת בולמי זעזועים מהטובות בעולם ולכן צריך לנקות אותם מידי פעם כדי שלא היתמלא אבק ולכלוך בבולם זעזועים.
    המעצור נמצא מאד גבוה ולא בולט מהגלגל ולכן גם לא בעיתי מבחינת מדרגות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פג טריפיקס - תגובה

קובי רוזנברג
    17/11/2010

שלום אלונה
    תבדיקי בעוד חנויות, מוזר שהם אומרים דברים כאלה כנראה רצו לכוון אותך לעגלה אחרת, ממה שידוע לי אין ולא היתה שום בעיה.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי בחברה וזה סתם שמועות!!!

עומר
    22/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו

יובל שיזף
    01/12/2010

אני רוצה לעדכן את כולם כי חברת פופיק יבואנית פג-פרגו לא נמצאת בשום תהליך כלשהו והכל עובד כרגיל.

על שאלה הוא בעיה ניתן לפנות לחברה 099563103 או באתר או בפורום

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוויץ - שאלה לניר:

תמר
    09/12/2010

אני אוהבת את הפליקו כי הוא עגלה מצוינת - עכשיו כשיש סוויץ אני רוצה לקנות חדש.
    מתי יצא הקולקציה של 2011?
    ראיתי את הבדים והם מדליקים מאוד!
    אני רוצה "FANTASY NERO".
    אפשר לעדכן מתי יהיה בחנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו