כיסא אוכל לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא אוכל לתינוק
    עידית
    16/11/2010

אוף..... מנסה למצוא כיסא טוב, נוח ולא יקר מדי לתינוק בן 8 וחצי חודשים שכבר יושב היטב כחודש פלוס. האם יש למישהו המלצות כלשהן?? האם יש הבדל בין כיסא אוכל לבין המושב שניתן להוסיף לכיסא הרגיל? מה כדאי? אני כבר די מבולבלת..... לא בא לי ואין לי אפשרות להוציא 300-700 ש"ח עבור כיסא. אודה להתייחסות.... תודה מראש ויומקסים לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא אוכל לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיסא אוכל

יובל שיזף
    17/11/2010

שלום עידית,
    ההבד בין כסא אוכל לכסא על כסא הוא בעובדה שכסא האוכל עומד בפני עצמו לעומת הכסא על כסא שצירך להתאים אותו לשולחן האוכל הכסא התינוק ועוד.
    ישנם מבחר גדול של כסאות אוכל בשוק הכל מ - 149.9 ואפילו פחות הכל לפי הצרכים והדרישות שלך. יש הבדלים בין הכסאות כגון: מגש נשלף,שני מגשים,התאמה לגובה,קיפול ועוד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא אוכל לתינוק - תגובה

קובי רוזנברג
    17/11/2010

שלום עידית
    קודם כל חשוב שתיכנסי לחנות למוצרי תינוקות ותתרשמי מהכיסאות.
    המלצה שלי כסא אוכל עולה יורד של חברת כתר פלסטיק, נוח לתפעול והכי הכי חשוב כל לניקוי.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו