צ'יקו טריו ליבינג

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צ'יקו טריו ליבינג
    מישמיש
    17/11/2010

קנינו עגלה כזו לפני חצי שנה. האמבטיה הייתה נהדרת, אבל עכשיו אנחנו מגלים שלא ניתן להשתמש בטיולון!!!!
    הוא מורכב ממשטח בסיסי ועליו מעיין תוספת שתפורה מסביב, בתוך העגלה, והתינוקי שלנו, בן חצי שנה בסך הכל, שוכב כשהידיים שלו מושטות לפנים מפני שאין מקום בתוך הטיולון.
    אנחנו כל כך מאוכזבים... כל כך הרבה כסף ופשוט אי אפשר להשכיב שם תינוק בנוחות...
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צ'יקו טריו ליבינג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צ'יקו טריו ליבינג - תגובה

קובי רוזנברג
    22/11/2010

שלום מישמיש
    אתם צריכים לפנות לחנות בה רכשתם את העגלה ולבקש ריפוד לטיולון, חברת דוורון היבואנית של צ'יקו מספקת ריפודים חדשים שמגדילים את הפנים של הטיולון.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני נדפקתי

ורד
    14/09/2011

שילתי על טריו ליוינג 3500 שח ויש לי תינוקת בת 4 חודשים שלא יכולה לשבת טיולון מרוב שהוא צר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מישמיש
    24/11/2010

התקשרתי ליבואן ואכן אקבל ריפוד חלופי...
    אני מקווה שהוא לא יהיה דק מדי ללא הכריות המרפדות (הבנתי שמקבלים במקום הריפוד המקורי ריפוד זהה אך עם רוכסן כך שניתן להסיר את הכריות הפנימיות המקטינות את שטח הפנים של הטיולון.
    כאב ראש :-(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו