הקפצה של הודעה שראיתי שרלוונטית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הקפצה של הודעה שראיתי שרלוונטית
    עומר
    23/11/2010

אני מעוניינת לקנות סלקל של פג (מדגמי 2010) עם בסיס לרכב כמובן.
    מברור שערכתי בחנות אמרו לי שלא ניתן למקם את הסלקל במושב הקדמי אם מדובר ברכב חדש שחגורת הבטיחות בו היא "חגורה ננעלת". הבנתי שזו בעיה ספציפית של פג, כי על הסלקלים שלהם צריך להעביר את החגורה האלכסונית (למרות שמגיעים עם בסיס), בעוד שסלקלים אחרים - אין איתם בעיה במושב קדמי של הרכב, כי לא צריך להעביר עליהם את החגורה האלכסונית (בנוסף לבסיס).
    אציין כי יש לי רכב חדש, שניתן אמנם לבטל בו את כרית האוויר מלפנים, אך סוג חגורת הבטיחות בו היא אכן חגורה ננעלת.
    מאחר שזו פעם ראשונה ששמעתי את המונח הזה - אשמח אם מישהו ייעץ לי האם יש אכן משהו בדבר?!
    אם לא פג - איזה סלקל לקנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו בבקשה יכול לענות??? סלקל פג

עומר
    24/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצה של הודעה שראיתי שרלוונטית - תגובה

קובי רוזנברג
    28/11/2010

שלום עומר
    פעם ראשונה שאני שומע על עניין החגורה הננעלת, המלצה חמה שלי לפנות למומחים לענייני בטיחות של "בטרם".
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו