מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה איה בייבי מקס או עגלת ABC mambיסמין24/11/2010
היי,
אני מתלבטת בין שני הדגמים הללו: עגלה איה בייבי מקס או עגלת ABC mamb.
כעיקרון ראיתי כמה סוגי עגלות ובחרתי אותם כי:
1. יחסית עגלות קלות
2. הם מורכבות מאבטיה, טיולון וסלקל
3. הטיולון יכול להיות במצב של 180 מעלות.
4. הקיפול של העגלה הוא קל יחסית.
בקיצור, מה אתם ממליצים?
אם יש דגמים אחרים שעונים על הקרטריונים, אשמח לקבל חוות דעות נוספים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת
יסמין13/12/2010מישהו בבקשה יכול לתת לי חוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירן14/12/2010איה ביבי מקס היא בהחלט לא זווית של 180 מעלות וזה בדיוק החסרונות שלה.
זה הסיבה למה אני ירדתי ממנה.
יש לך את סייבקס כמו שאני לקחתי, יש את הסולה והאורבו.
אבל יש פער ענק בין איה בייבי מקס לבין ABC.
אם תרצי עוד עצות בשמחה אני כבר עשיתי כזה סקר שוק עד שקנינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי
שרון15/12/2010זה טוב שיש לך כיוונים. אני מציעה לך פשוט ללכת לחנות ולראות את שתי העגלות. אם את יודעת מה את רוצה, אז כבר עשית את רוב העבודה. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בקניית עגלה
יסמין22/12/2010הפער הכספי בין ה עגלת הABC לאיה בביב מקס הוא לא משמעותי מבחינתי.
אני בעיקר מחפשת עגלה שהיא תהיה נוחה, קלה ויציבה.
האם מישהו שמע על סולה ,האורבו או ABC MAMBA.
איזה מהם כדאי לרכוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה להמליץ על הממבה
שרון22/12/2010היא אצלי כבר תשעה חודשים, והיא עגלה מאוד נוחה, הקיפול מעולה, נוסעת בקלות גם עם משקל...
אבל שוב, כדאי לך להגיע לחנות ולבחון בעצמך את העגלות כי לכל אחת מאיתנו יש העדפות וטעם שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטיולון של ממבה אין מצב של 180
יסמין23/12/2010היי,
עד כמה שידוע לי לטילון של ממבה אין מצב של 180.
אני ראיתי המון עגלות ומאוד אהבתי את העגלה. אך אני עדיין מתלבטת בין הממבה לבין הסולה. ולכן אני לא יודעת מה לבחור.
אשמח לתגובתכם וגם הצעות לגבי עגלה חדשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממבה
מיטל22/12/2010היי יסמין,
גם אני בהתלפטות קשה לגביי הממבה,
הבנתי שהיא עגלה מצוינת סך הכל אבל שימי לב שהטיולון לא מגיע ל-180 מעלות.
השאלה עד כמה זה חיסרון באמת.. כל אחד אומר אחרת.
אגב,
במידה והחלטת על הממבה באתר הגרמני של ABC יש צבעים חדשים שמגיעים בינואר לארץ אז שווה לבדוק...
בהצלחה,ואשמח לשמוע מה החלטת.
מיטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגביי איה בייבי
איציק25/06/2011ההבדל בין האיה בייבי לממבה הוא בעיקר בעלות
האיה בייבי עולה משהו כמו 2500 שח לכל החבילה והממבה 4200 בלי הסלקל
לא הבנתי למה רשמו שהאייה בייב היא לא 180 מעלות?
הרי יש לה אמבטיה ואין דבר כזה אמבטיה לא שטוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)