מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
הסייבקס
שלהבת16/12/2010לא אהבתי את השילדה שלה... הברזלים האלה... תודה בכל זאת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין 2 עגלות...שלהבת28/11/2010
אני מתלבטת בין עגלת x-max של ד"ר בייבי לבין עגלת סטפני של eazy baby
אהבתי את העגלה סטפני אבל מתברר שאין לה בסיס לרכב וזה משהו שאני ובעלי רוצים מבחינת נוחות ... ובx max יש גלגלי אויר שזה גם משהו שלא כ"כ אהבנו... אנחנו מחפשים עגלה במחיר סביר ואלו שתי עגלות יחסית זולות ויש בהם כמעט כל מה שאנחנו מחפשים.
איזה עגלה מומלצת יותר?? אשמח לתשובה או להמלצה לגבי עגלה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה טובה
ג'סיקה10/12/2010היי תראי בקשר להתלבטות שלך גם לי היה בקשר לגלגלי אוויר של ה X MAX אבל קניתי אותה בכל זאת (התינוקת שלי עוד לא נולדה)
ראיתי הרבה אנשים עם אותה עגלה ושאלתי אותם אם זאת עגלה נוחה ומה עם הגלגלים? אמרו לי שהיא מעולה ושאף פעם לא היה להם בעיה עם הגלגלים...
בכל זאת תעשי את השיקולים שלך ותקני מה שהכי נוח לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר ד"ר בייבי
שירן14/12/2010אז אומרים שהבלו 2 שלהם עדיפה בהרבה על המקס היא בעצם המחליפה שלה.
אני התלבטתי עליה אבל ירדתי מזה ושיניתי כיוון אבל היא עדיפה לך בין שתיהן.
ויש לך בסגנון הזה גם את המקס של איה בייבי.
הכל תלוי מה תקרת המחיר שלכם.
לפעמים כדאי להשקיע עוד טיפה מאשר אח"כ לא להיות מרוצים ולקנות טיולון או משהו כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למקס של איה בייבי
שלהבת15/12/2010ביררנו ולא קיים לה בסיס לרכב וזה משהו שאנחנו שאנחנו כנראה לא נוותר עליו...
תודה בכל זאת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לכ על הבלו 2
שירן15/12/2010היא באה במחיר כבר עם בסיס לרכב.
רק החיסרון שלה זה המשקל והרוחב שלה.
ובגדול זה שהיא כמו אלה שציינת לא נשכבת בטיולון ל 180 מעלות.
לא שווה לך לקנות סייבקס כמו שאני רכשתי שבאה כבר עם הכול? התוספת הלא גדולה במחיר שווה את זה. ויש לך בסיס והכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)