מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אחרי ביקור בחנות והשוואות - מבולבלתרוני28/11/2010
אחרי שיטוטים באינטרנט וכמעט הגעה להחלטה על סייבקס קליסטו, הגעתי היום לחנות והמוכר הצליח לבלבל אותי לגמרי ...
סייבקס עולה 3400 ש"ח וכוללת הכל. בריטקס שעליה הוא המליץ עולה 3600 כולל הכל ...והוא בכלל המליץ על הבוגבו פרוג בטענה שצריך להוסיף לה רק סל קל והיא תעלה לא יותר מ- 4000. אחרי הנחה קלה ...
עכשיו הצלחתי להתבלבל ממש ...
עזרה ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכסף הוא כן אישיו ...
רוני29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הברייטקס...
ערן29/11/2010לי יש עגלת ברייטקס כשלושה חודשים ואני יכול להגיד שאני נהנה ממנה מאד.
העגלה יפה מאד, נוחה, מעט רחבה (אבל זה אומר גם שהאמבטיה נוחה ורחבה).
הטיולון מקופל עדיין בארון ככה שאני לא יכול לתת עליו תגובה , מעבר לכך שנראה מרשים מאד.
העגלה מאסיבית ונוחה, ניתן להרכיב הטילון לשני צדדים+ שכיבה ל180 מעלות.
בינתיים הזדקקתי פעם אחת לשירות לאחר שגרמתי נזק לגגון הסלקל. קיבלתי אותו חדש ללא חיוב עם שליח עד הבית.
על מוניטין הבטיחות של ברייטקס אין צורך להכביר מילים.
אני רכשתי אותה ב3400 ש"ח.
לגבי הבוגאבו, לא מבין מה ההיסטריה. אולי העגלה טובה סה"כ, אבל אני בהחלט חושב שמדובר יותר על מותג מאשר על איכות מיוחדת.
לגבי הסייבקס...יש פה שממליצים עליה קבוע בכל תגובה כמעט. לי כמובן אין כל נסיון איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ביקור בחנות והשוואות - מבולבלת - תגובה
אביבית מולכו30/11/2010רוני היי
תעשי מאמץ להבדיל בין מה שבעלי החנויות ממליצים לבין הצרכים שלך, גובה העגלה , נוחות הקיפול, משקל, בדים וכו'.....
בכל מקרה מתוך נסיוני האישי הסייבקס הרבה יותר טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביבית
ערן02/12/2010האם את לא בעלת חנות?
ואם כן, כיצד זה מסתדר עם תגובתך לגבי המלצות של בעלי חנויות?
ולא הבנתי, מנסיון למה כוונתך? האם הסתובבת עם ברייטקס כמה חודשים בשימוש יומיומי?
האם שמעת שמועות לא טובות? חזרו אלייך תלונות? האם היא נמכרת בחנות שלך?
ברור לי שזאת חברה מכובדת, יחד עם זאת,
אשמח (בכנות, כן?) להבין על סמך מה קבעת שהיא הרבה יותר טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביבית - תגובה
אביבית מולכו02/12/2010ערן היי
בתשובה לשאלתך.
נסיוני אומר תגובות של לקוחות חוזרים שחלקם הולכים עם סייבק וחלקם עם ברייטקס, תגובות אומרות לאו דווקא פגמים במוצר כפי שאתה מנסה לרמוז אלא נוחות שימוש יומיומי. וכן אני בעלת חנות ועדיין אני מעדיפה שאנשים ייקנו מוצר שישמש אותם נאמנה התואם לצרכיהם ולא לצרכיי שלי! .
בכל מקרה כפי שציינת ברייטקס חברה מכובדת ועוד איך!
כולנו לומדים מידי יום דברים חדשים, הלמידה של כולנו מוזנת האחד מהשני ומשם אנו צוברים ניסיון זה או אחר.
חג חנוכה שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)