אחרי ביקור בחנות והשוואות - מבולבלת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אחרי ביקור בחנות והשוואות - מבולבלת
    רוני
    28/11/2010

אחרי שיטוטים באינטרנט וכמעט הגעה להחלטה על סייבקס קליסטו, הגעתי היום לחנות והמוכר הצליח לבלבל אותי לגמרי ...

סייבקס עולה 3400 ש"ח וכוללת הכל. בריטקס שעליה הוא המליץ עולה 3600 כולל הכל ...והוא בכלל המליץ על הבוגבו פרוג בטענה שצריך להוסיף לה רק סל קל והיא תעלה לא יותר מ- 4000. אחרי הנחה קלה ...

עכשיו הצלחתי להתבלבל ממש ...

עזרה ?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וכסף הוא כן אישיו ...

רוני
    29/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הברייטקס...

ערן
    29/11/2010

לי יש עגלת ברייטקס כשלושה חודשים ואני יכול להגיד שאני נהנה ממנה מאד.
    העגלה יפה מאד, נוחה, מעט רחבה (אבל זה אומר גם שהאמבטיה נוחה ורחבה).
    הטיולון מקופל עדיין בארון ככה שאני לא יכול לתת עליו תגובה , מעבר לכך שנראה מרשים מאד.
    העגלה מאסיבית ונוחה, ניתן להרכיב הטילון לשני צדדים+ שכיבה ל180 מעלות.
    בינתיים הזדקקתי פעם אחת לשירות לאחר שגרמתי נזק לגגון הסלקל. קיבלתי אותו חדש ללא חיוב עם שליח עד הבית.
    על מוניטין הבטיחות של ברייטקס אין צורך להכביר מילים.
    אני רכשתי אותה ב3400 ש"ח.

לגבי הבוגאבו, לא מבין מה ההיסטריה. אולי העגלה טובה סה"כ, אבל אני בהחלט חושב שמדובר יותר על מותג מאשר על איכות מיוחדת.

לגבי הסייבקס...יש פה שממליצים עליה קבוע בכל תגובה כמעט. לי כמובן אין כל נסיון איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ביקור בחנות והשוואות - מבולבלת - תגובה

אביבית מולכו
    30/11/2010

רוני היי
    תעשי מאמץ להבדיל בין מה שבעלי החנויות ממליצים לבין הצרכים שלך, גובה העגלה , נוחות הקיפול, משקל, בדים וכו'.....
    בכל מקרה מתוך נסיוני האישי הסייבקס הרבה יותר טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אביבית

ערן
    02/12/2010

האם את לא בעלת חנות?
    ואם כן, כיצד זה מסתדר עם תגובתך לגבי המלצות של בעלי חנויות?
    ולא הבנתי, מנסיון למה כוונתך? האם הסתובבת עם ברייטקס כמה חודשים בשימוש יומיומי?
    האם שמעת שמועות לא טובות? חזרו אלייך תלונות? האם היא נמכרת בחנות שלך?

ברור לי שזאת חברה מכובדת, יחד עם זאת,
    אשמח (בכנות, כן?) להבין על סמך מה קבעת שהיא הרבה יותר טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אביבית - תגובה

אביבית מולכו
    02/12/2010

ערן היי
    בתשובה לשאלתך.
    נסיוני אומר תגובות של לקוחות חוזרים שחלקם הולכים עם סייבק וחלקם עם ברייטקס, תגובות אומרות לאו דווקא פגמים במוצר כפי שאתה מנסה לרמוז אלא נוחות שימוש יומיומי. וכן אני בעלת חנות ועדיין אני מעדיפה שאנשים ייקנו מוצר שישמש אותם נאמנה התואם לצרכיהם ולא לצרכיי שלי! .
    בכל מקרה כפי שציינת ברייטקס חברה מכובדת ועוד איך!
    כולנו לומדים מידי יום דברים חדשים, הלמידה של כולנו מוזנת האחד מהשני ומשם אנו צוברים ניסיון זה או אחר.
    חג חנוכה שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו