מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
עגלת סולה ב3000 כולל סל קל
שרית17/04/2011ברשת בייבי לאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סולה או אויסטרסיון04/12/2010
הי,
אני מתלבטת בין עגלת סולה לעגלת אויסטר. אין הרבה ביקורות עליהן בארץ, אבל שתיהן קיבלו ביקורות טובות מאוד בחו"ל.
יש למישהו המלצה/הערה/הארה בנושא?
תודה,
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת סולה או אויסטר - תגובה
קובי רוזנברג06/12/2010שלום סיון
הסולה מיובאת ע"י יבואן גדול ורישמי בארץ ומשווקת בכמה חנויות ובנוסף היא שייכת לחברה בעלת שם עולמי בבריטניה, כך שאם תהיה בעיה בעתיד בעגלה יש אבא ואמא, לעומת האויסטר שמיובאת ע"י חנות אחת בלבד והיא לא בפריסה ארצית כך שהיית חושש לקנותה כי אני לא יודע מה יהיה מחר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לקובי על עגלת סולה
מה עושים????15/04/2011היי קובי,
אחרי בדיקה מקיפה ומאות שמות מבלבלים של עגלות, חברות ודגמים אני נוטה לכיוון עגלת סולה,
אני מחפשת המלצות עליה בפורמים אבל כך כל מי שכותב עליה, כולם שואלים עליה אבל אין תשובה ממשית - טובה או לא טובה?
תוכל לתת לי חוות דעת עליה? קראתי בסקר העגלות ל2010 שהיא טובה אבל היא קיבלה רק 3 כוכבים בבטיחות הרתמות וביציבות שלה.
מצד שני בדקתי אותה, היא קלה יחסית, נוחה לקיפול (ואני מאלה שמסתבכות בלחיצה על כפתורים.... ובלי הרבה כוח ביידים כך שזה אומר הרבה), מרופדת היטב ויפה לעין.
בנוסף מצאתי חנות שמוכרת אותה ב3,000 ש"ח כולל סל קל תואם הבעיה היא שאמרו לי שהחנות אינה משווקת מורשית של MAMAS AND PAPAS ולכן אם אי פעם תהיה לי בעיה לא יהיה לי למי לפנות בגלל שלא רכשתי ממשווק מורשה, האם זה נכון?
מי היבואן של היצרן? מה שמו כדי שאוכל לפנות ישירות אליו בשאלה זו אם לא תדע לענות?
מקווה למענה מהיר כי הייתי רוצה לסגור בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה מצאת את הסולה ב 3000 כולל סלקל
דנדוש16/04/2011הכי זולה שמצאתי היתה ב 3500 ש"ח...
ואני ממש מחפשת מקום יותר זול.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת אויסטר
אדוה26/01/2011יש לי את האויסטר, ואני מאוד מרוצה ממנה...
היא מאוד קלה, נוחה לקיפול..
נכנסת לבגז' של האוטו בקלות.. לעומת עגלות אחרות..
עוד לא הגעתי לשלב של הטיולון אבל בינתיים אני מאוד מרוצה ממנה!!!!!
כל מי שסחב את העגלה אמר שהיא מאוד נוחה וכיף להסתובב איתה..
ממליצה עליה בחום רב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת אויסטר - תגובה
אביבית מולכו26/01/2011אדוה היי
נעים לשמוע שאת מרוצה מהעגלה שרכשת. לדעתי קובי לא התכוון שהעגלה איננה טובה אלא פשוט ציין עובדה אמיתית שאנחנו מכירים מקרוב שאם וכאשר תהייה בעיה חשוב מאוד לדעת מי עומד מאחורי המוצר ומי נותן שרות למוצר .
בכל מקרה תתחדשי ותהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על האויסטר
מיכל02/02/2011היי אדווה,
אנחנו מאוד אהבנו את האויסטר, אך בגלל שהיא חדשה ואין עליה הרבה ביקורות, אז מאוד התלבטנו.. אז בתור מישהי שכבר מנוסה, האם יכולה לתת ח"ד? איך היא בחיים האמיתיים?:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)