עגלת סולה או אויסטר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סולה ב3000 כולל סל קל

שרית
    17/04/2011

ברשת בייבי לאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת סולה או אויסטר
    סיון
    04/12/2010

הי,

אני מתלבטת בין עגלת סולה לעגלת אויסטר. אין הרבה ביקורות עליהן בארץ, אבל שתיהן קיבלו ביקורות טובות מאוד בחו"ל.
    יש למישהו המלצה/הערה/הארה בנושא?

תודה,
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סולה או אויסטר

הוספת תגובה

• עגלת סולה או אויסטר - תגובה

קובי רוזנברג
    06/12/2010

שלום סיון
    הסולה מיובאת ע"י יבואן גדול ורישמי בארץ ומשווקת בכמה חנויות ובנוסף היא שייכת לחברה בעלת שם עולמי בבריטניה, כך שאם תהיה בעיה בעתיד בעגלה יש אבא ואמא, לעומת האויסטר שמיובאת ע"י חנות אחת בלבד והיא לא בפריסה ארצית כך שהיית חושש לקנותה כי אני לא יודע מה יהיה מחר.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לקובי על עגלת סולה

מה עושים????
    15/04/2011

היי קובי,

אחרי בדיקה מקיפה ומאות שמות מבלבלים של עגלות, חברות ודגמים אני נוטה לכיוון עגלת סולה,
    אני מחפשת המלצות עליה בפורמים אבל כך כל מי שכותב עליה, כולם שואלים עליה אבל אין תשובה ממשית - טובה או לא טובה?

תוכל לתת לי חוות דעת עליה? קראתי בסקר העגלות ל2010 שהיא טובה אבל היא קיבלה רק 3 כוכבים בבטיחות הרתמות וביציבות שלה.
    מצד שני בדקתי אותה, היא קלה יחסית, נוחה לקיפול (ואני מאלה שמסתבכות בלחיצה על כפתורים.... ובלי הרבה כוח ביידים כך שזה אומר הרבה), מרופדת היטב ויפה לעין.

בנוסף מצאתי חנות שמוכרת אותה ב3,000 ש"ח כולל סל קל תואם הבעיה היא שאמרו לי שהחנות אינה משווקת מורשית של MAMAS AND PAPAS ולכן אם אי פעם תהיה לי בעיה לא יהיה לי למי לפנות בגלל שלא רכשתי ממשווק מורשה, האם זה נכון?
    מי היבואן של היצרן? מה שמו כדי שאוכל לפנות ישירות אליו בשאלה זו אם לא תדע לענות?

מקווה למענה מהיר כי הייתי רוצה לסגור בהקדם.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה מצאת את הסולה ב 3000 כולל סלקל

דנדוש
    16/04/2011

הכי זולה שמצאתי היתה ב 3500 ש"ח...
    ואני ממש מחפשת מקום יותר זול.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אויסטר

אדוה
    26/01/2011

יש לי את האויסטר, ואני מאוד מרוצה ממנה...
    היא מאוד קלה, נוחה לקיפול..
    נכנסת לבגז' של האוטו בקלות.. לעומת עגלות אחרות..
    עוד לא הגעתי לשלב של הטיולון אבל בינתיים אני מאוד מרוצה ממנה!!!!!
    כל מי שסחב את העגלה אמר שהיא מאוד נוחה וכיף להסתובב איתה..
    ממליצה עליה בחום רב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אויסטר - תגובה

אביבית מולכו
    26/01/2011

אדוה היי
    נעים לשמוע שאת מרוצה מהעגלה שרכשת. לדעתי קובי לא התכוון שהעגלה איננה טובה אלא פשוט ציין עובדה אמיתית שאנחנו מכירים מקרוב שאם וכאשר תהייה בעיה חשוב מאוד לדעת מי עומד מאחורי המוצר ומי נותן שרות למוצר .
    בכל מקרה תתחדשי ותהני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על האויסטר

מיכל
    02/02/2011

היי אדווה,
    אנחנו מאוד אהבנו את האויסטר, אך בגלל שהיא חדשה ואין עליה הרבה ביקורות, אז מאוד התלבטנו.. אז בתור מישהי שכבר מנוסה, האם יכולה לתת ח"ד? איך היא בחיים האמיתיים?:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו