מינוי כונס נכסים ל"בייבי סייף"

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מינוי כונס נכסים ל"בייבי סייף"
    דפנה
    06/12/2010

שלום רב,

לפני כמה ימים נשאלה כאן השאלה על מצב היבואן בארץ. התשובה היתה שהנושא נבדק, ואין שום בעיה.

ובכן - מסתבר שזה ממש לא נכון. היום פורסם שמונה להם כונס נכסים.

הבנתי שהם יבואנים של פג פרגו, בבה קונפורט ועוד עגלות.
    נראה לי שכדאי מאד להיות מודעים לזה. יתכן שיהיו לזה השלכות מבחינת אספקת הזמנות, מימוש אחריות יבואן וכו'. שכל אחד יחליט לפי דעתו, אבל לפחות שידעו את העובדות.

נשמח מאד לקבל פה התיחסות של מנהלי הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוי כונס נכסים ל"בייבי סייף" - תגובה

אביבית מולכו
    06/12/2010

דפנה שלום רב!

את עשית סלט פירות גדול ממספר מוצרים של יבואנים שונים!!! אני אעשה לך סדר :
    ישנם בארץ שני יבואנים עם שם קצת דומה (אך מוצרים שונים לחלוטין)
    יבואן 1 נקרא פופיק והוא היבואן הבלעדי בארץ לעגלות של PEG PEREGO !
    יבואן 2 נקרא: פג ישראל - בייבי סייף והוא יבואן של מוצרים כדון: בבה קומפורט, ברייטקס ומוצרים שלו.
    היבואן שמינוי לו כונס נכסים הוא פג ישראל - בייבי סייף!

דבר נוסף הדיון שנעשה כאן בפורום לפני מפר ימים היה בנוגע לפופיק - יבואן פג פרגו בישראל ולא הייתה להם מעולם שום בעיה, הייתה בשוק חרושת שמועות כנגדם וזה חבל!

כמו שציינת אכן יהיו בעיות מבחינת אפקות, מימוש אחריות וכיוצ"ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן יש בעיות בבייבי סייף - חבל מאד

ערן
    09/12/2010

אכן כמו שנאמר יש בעיות בבייבי סייף ואין להם שום קשר לפופיק- יבואני פג פרגו המוכרת.

חבל מאד שחברה שמיבאת מס' מותגי יוקרה כגון ג'ולס, ברייטקס, ובבה קונפורט מגיע למצב הזה. כולי תקווה שכל מי שהזמין יקבל מוצרים ושרות כמובטח.

למרות שבטוחני שבמידה ותהיה בעיה עם שירות למוצרים , יהיה גיבוי מלא של היצרנים בחו"ל, במצב הנוכחי, ועד שיתבהרו הדברים, גם אני לא הייתי ממהר לרכוש מותג המקבל שירות מהם (ואני אומר את זה כמישהו שרכש עגלת BSMART של ברייטקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו