שאלה חשובה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    חגית
    08/12/2010

האם חייבים לקנות לתינוק שנולד עגלה עם "אמבטיה"? התכוונתי לקנות את הגרקו אולטימה ע"פ המלצת אחי וחברה אבל עכשיו חברה אחרת מלחיצה אותי שחייבים שתיהיה גם אופציה לשכיבה על הבטן בעגלה.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא חייבים כלום. הכל תלוי בכם.

דפנה
    08/12/2010

יש לעגלות אינגליזינה ו-PEG PEREGO ובטוח שגם לאחרות שאני לא מכירה, אפשרות לקחת טיולון שנשכב לגמרי 175-180 מעלות. עליו אפשר להלביש מה שנקרא כיסוי רגליים, כך שלמעשה זה הופך את הטיולון לאמבטיה - סגור לחלוטין.הילד מוגן ומכוסה לחלוטין בדיוק כמו באמבטיה.
    ולמה התינוק חייב לשכב על הבטן בעגלה? אפשר להתווכח אם זה יותר נוח או פחות, אבל חייב בוודאי שלא.

תעיפי מבט באתרים שלהם באינטרנט ותתרשמי בעצמך.

גם לי אישית אמבטיה נראית מיותרת. במקרה הטוב משתמשים בה במשך 3 חודשים, ואז נתקעים איתה כמה שנים בבית, ואין איפה לשים אותה.
    לפעמים נראה לי שמיחסים לעגלה חשיבות יותר ממה שהיא באמת. בואו נזכור שהתינוק לא מבלה את כל חייו בעגלה, כפי שזה מצטייר מכל הדיונים עליהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא חייבים

עמית
    08/12/2010

לי זה היה נראה כמו בזבוז כסף היסטרי, בד"כ זה סביב ה1000 ש"ח נוספים לעלות והשימוש יחסית קצר, שלא נדבר על קיפול העגלה והאחסון אחכ.
    בדיעבד זו היתה החלטה נכונה - הילד ארוך מהממוצע ובגיל חודשיים בטח כבר היה צפוף לו שם. חוצמזה - נולד בקיץ אז לא היה יותר מדי ערך מוסף למיגון ממזג האויר.

מנגד יש לי חברה שנשבעת שהאמבטיה מדהימה (תינוקת קטנה מהממוצע שנולדה בדצמבר...).

מסקנה - זה ממש אינדיבידואלי. תעשי את החישוב הכלכלי והפונקציונלי שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו